Gå videre til hovedindholdet

Hvad spiser man så til 3-års fødselsdagsfest?

Jo nu skal du se, hvad vi havde på menuen. Begge fødselsdagsfejringer var fra formiddagen af, så vi serverede selvfølgelig tigerdyr brunch med hvad dertil hører (opskrifter på nogle af tingene følger i et senere indlæg):

Chewy Peanutbutter Granola Bars

Frugtpindsvin

Scrambled Eggs ala Ninka Ninus

Tættere på...

Tigerdyrs egen kage


Elias spiste kun fuldkornssaltstænger, brød med smør og lidt frugt selvom der også blev serveret lækre luftige vafler med sirup og små kyllinge cocktailpølser til æggene. Det var rendyrket guf og jeg sidder lidt og overvejer, om vi måske ikke skulle have brunch i weekenden...




Tigerdyrs kagen er lyse mandel-lagkagebunde farvet med pastafarve for at få den lækre orange og grønne farve. Fyldet er bananskiver og nutella frosting og så er kagen smurt op med den samme nutella frosting og der er sat friske jordbærskiver på siden. Tigerdyr og andet pynt er lavet af fondant... En hurtig løsning til en 3-årig, som ikke vil spise andet end sukkerpyntet på kagen... Næste år skal han have en rigtig temakage har jeg bestemt... så håber jeg bare han har en favoritting, som er nem at gå ud fra på det tidspunkt...

Kommentarer

  1. Hvor ser det bare fedt ud!
    Tillykke med din store drengs 3 år :)
    KH Micha

    SvarSlet
  2. Hvor er det gennemført :) stort tillykke med ham :)

    SvarSlet
  3. Tillykke med ham... øjjj hvor er det bare en masse fint.. Jeg er især vildt med kaninerne... Dem må jeg da klart prøve en dag

    SvarSlet
    Svar
    1. Ihh tusind tak :D Ideen er tyvstjålet fra Pinterest (der var de dog noget flottere) og synes bestemt du skal prøve det af - det er også sjovt for ungerne - nu er det jo snart påske og måske en anledning til det ;)

      Slet
  4. Sikke en sød kage ♥ - og dejlige lækkerier i øvrigt. Ikke helt ringe at blive 3 år med en så kreativ mor :-)

    Tillykke med tigerungen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Helle :D Var også lidt stolt af min modellerede tigerdyr - jeg øver mig jo stadig i at modellere og han er vidst ikke blevet helt ringe ;)
      Ihh nu får jeg jo røde øre men tusind tak for de søde ord :D

      Slet
  5. Hvor ser det ualmindelig lækkert og fint ud :D

    - Anne

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh