Gå videre til hovedindholdet

Når veninden har fødselsdag...

... og pengene ikke rækker til det store, hvad stiller man så op???

Man gør det næsten selv... Min søde veninde tænker altid på de bedste gaver til mig, så jeg synes også, at hun skulle have noget lækkert og helt specielt til hende og når hun så også har sin dejlige dreng at rende rundt efter og samtidig venter en lille, så skulle det også helst være lidt forkælelse i pakken.

Jeg gik og tænkte og tænkte og ikke før jeg faldt over en opskrift, gik det op for mig, hvad den bedste gave ville være. Min veninde er ikke sådan rigtig til slik og chokolade, men kan godt lide en god karamel. Hun er ikke sådan til overluksuriøse eller parfume/parabenefyldte hår-, makeup- eller kropsprodukter og der skulle også tages højde for en lille baby i maven jo.

Så jeg lavede en lille gave-taske med lidt lækkert i:


En pose guldkarameller (fordi hun er guld værd)
En lækker hindbærdrik
En vaskehandske
En hjemmelavet body scrub med pebermynte og chokolade (der vil komme en opskrift på bloggen senere)


Tasken (clutchen) dertil har jeg selv syet i et lidt lækkert stof, foret med en rest af det stof, jeg havde tilbage fra da jeg lavede pusletaske til min veninde. Jeg er selv ret godt tilfreds med den og så fik jeg endelig brug for den store smukke knap, jeg var så heldig at finde på en genbrug for længe siden...



Nu glæder jeg mig bare til min veninde har smagt drikken og prøvet handsken og scrubben for er så spændt på om det har været godt...

Kommentarer

  1. Sikke nogle skønne, opfindsomme og personlige gaver :-) din veninde er meget heldig!

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh