Jeg øver mig...

...stadig på det der baby/børnetøj og jeg bliver bedre synes jeg... Denne gang havde jeg købt et mønster på et par overalls til Theresa og ville lige se om jeg kunne sy dem før jeg tog hul på det stof, som var tiltænkt. Jeg købte mønstret i str. 68 men synes faktisk allerede, at det er lidt for lille til Theresa, selvom hun først nu er kommet i en str. 68, så næste gang jeg syr buskerne, må jeg lige omforandre lidt (hvilket jeg aldrig har gjort før!) eller købe en større størrelse, så de bliver lidt længere i benene og kan lukkes ordentligt forneden.


Men alt i alt synes jeg, det gik ret godt, både med at læse vejledningen (som jeg nogle gange finder en smule tricky) og med at sy det hele og de var faktisk overraskende hurtige og forholdsvis nemme at sy, så det er ikke sidste gang det mønster skal i brug i hvert fald...

Mønstret er fra Stoff og Stil og syet op i en lækker babyfløjl fra Stof2000 (en rest, jeg var så heldig at finde derinde og var egentlig tiltænkt en gave)... Vi har haft bukserne godt i gang og de er simpelthen bare så fine på hende...

Kommentarer

 1. Åårh, det er altså et sødt stof, du har valgt til bukserne - de passer så godt til lille Theresa <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anja :D Var også rigtig tilfreds, da hun så endelig fik den på :D

   Slet
 2. Lækre bukser, men indholdet er nu allersødest.

  - Anne

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine :o) Og hvor er hun altså bare lækker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Camilla :D Ja, jeg forstår heller ikke helt, hvor hun har det fra ;)

   Slet
 4. Hvor er du altså dygtig Agnethe. Og hvor er det en fin babyfløjl, du har fået fat i. Dejlig hobby at sy børnetøjet, mens ungerne er små.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bente :) Som sagt, jeg øver mig stadig og bliver mere og mere dus med maskinen og så går det bare derud af :) Det er nemlig en rigtig dejlig hobby at have og hvor ville jeg bare ønske, at jeg havde mere tid til den ;)

   Slet
 5. Nøj hvor er hun skøn og bukser er da bare vildt flotte :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst