Noget om hår...

Sidste fredag fik jeg endelig taget mig sammen til at få mig noget velfortjent mortid og var et smut forbi My & Holger til en omgang luksusbehandling af mit hår...

Jeg nød hele timen i fulde drag og Josefia, som var min frisør gav mig en fantastisk behandling og var meget kyndig og kompetent. Hun var super dygtig til at forklare hvilken fremgangsmåde hun tog og hvilke produkter der var i brug (dog uden name dropping). Jeg synes ofte at man glemmer hvor meget pleje ens hår har brug for. Specielt når man er mor og har været på barsel og specielt når man har et hår som mit kræver lidt ekstra, da det er fuld af naturkrøl og har brug for ekstra fugt for ikke at komme til at se tørt og kedeligt ud. Det skal dog siges, at dage som i mandags med høj luftfugtighed er lig med en absolut dårlig hårdag for mit vedkommende (kan i huske Monica fra Venner og hendes hår på Hawaii? Sådan cirkus arter mit hår sig også - hello Diana Ross in da house!)...
Anywho jeg var i gode hænder og mit hår var fantastisk da jeg gik derfra med kur i og et fladet look...


Men nu nogle dage efter har jeg jo indset at jeg HAR brug for de der produkter og ikke mindst en ny føntørre! Jeg føner ellers aldrig mit hår længere (fordi det tager en jernalder) men jeg savner at gøre bare lidt mere ud af mit hår end bare at flette det vådt, sætte det i hestehale eller knold så jeg tror en ny føntørre er vejen frem... Men her kommer jeg så til kort for det er jo en jungle at finde rundt i alle de føntørre! 


Jeg ved at jeg gerne vil have volumehoved (til mine krøller) og temperatur- og blæseregulering på dyret men hvad ellers har man brug for? Hvilken føntørre kan du anbefale og hvad har du selv derhjemme? Har du også et tip til et lækkert hårprodukt så del meget gerne ud af dine guldkorn...

Kommentarer

 1. Ser godt ud - må være lækkert med sådan en omgang selvforkælelse. Det burde man give sig selv noget oftere!

  Har en føn.. dvs har jeg egentlig også det?
  Den blev fedte, klam og underlig at holde ved - tror simpelthen den smeltede udvendigt, så den røg ud og mener ikke, at jeg har fået en ny siden?

  Som du kan høre, så bruger jeg det aldrig - selvom det egentlig gir en god effekt i håret, især med den der "difuse" eller hvad den hedder.
  Men mit hår bliver bare elektrisk og livligt og jeg synes ikke rigtigt, at jeg får noget godt ud af det. Så her bliver det højest til glattejern, hvis jeg får gjort noget andet ved håret, end bare at redde det.. :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kender det kun alt for godt, så forrige jul ønskede jeg mig en ny hårtørrer og fik denne: http://www.pricerunner.dk/pl/60-1116952/Haartoerrer/OBH-Nordica-Bjoern-Axen-AC-2000-Sammenlign-Priser
  og jeg er super glad for den. Jeg har nemlig også naturligt krøl og de fleste dage har jeg hverken tid eller overskud til at tørre håret, men indimellem bruger jeg tiden på det og så hjælper det virkeligt meget at den faktisk kan tørre håret. Med min gamle hårtørrer tog det jo over en halv time at tørre håret, nu tager det under 20 minutter (har meget tykt hår).

  SvarSlet
 3. Sikke flot dit hår er blevet!
  Altså udfra de billeder jeg har set af dig, har du bare generelt et smukt hår...

  Jeg har en gammel rejseudgave af en hårtørrer, der har set bedre dage. Den er så slidt, at selv min mand har kommenteret på den ;-)

  Jeg aner ikke noget om, hvad sådanne nogle kan og ikke kan, så jeg her ikke til megen hjælp, men jeg har også så tyndt hår, at 5 minutter med en hårtørrer er nok til, at det er helt tørt.

  (...og så fandt jeg da lige ud af i går, at det kun tager to timer at køre til "din" by ;-))

  SvarSlet
 4. Virkelig lækkert hår. Og god idé med luksus-mor-tid.
  Jeg kommer til kort med hensyn til anbefaling - jeg føntørrer aldrig mit hår ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det flot til dig!
  Jeg har desværre ikke nogle gode råd. Jeg har en hårtørrer, som jeg fik af mine svigerforældre for mange år siden efterhånden. Den er vist bare en helt almindelig en af slagsen.

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg