torsdag den 31. juli 2014

Et forsinket barselsbesøg...

De som følger mig på Instagram kunne forleden følge med i, hvad jeg fik serveret at godter på barselsbesøg hjemme hos søde Camilla og hendes lille Felix (altså Junior og farmand var også hjemme, det er vel ferie lidt endnu...) og jeg må sige, at jeg og Theresa blev vældig trakteret! Det var et skønt besøg og ingen besøg uden gaver! Jeg havde lavet en lille barselsgave til Felix (som han egentlig burde have haft for LÆNGE siden) bestående af:

En lille gravhund med sit kødben

To enkle suttesnore

2 lækre mellemlange hagesmække
Men man kommer jo ikke på barselsbesøg ved lillebror uden at have en storebror gave med også, så jeg var i tænkeboks over hvad Junior mon ville synes var det sejeste i verden og jeg kom frem til at dette måtte være sagen:

Skjold og svær til den lille kriger

Skjoldet på bagsiden, hvor der selvfølgelig er læderrem på...
Skjold og svær er syet efter eget mønster og jeg overvejer stærkt en DIY inkl. gratis mønster, men jeg skal lige have tiden til at lave endnu et sæt og denne gang til min egen Elias... Umiddelbart vakte det hele begejstring og jeg håber begge børn får mange sjove timer til at at gå med det hele...

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle helt fantastiske gaver!!! Især gravhunden, er det sådan at du evt kunne lave en til mig? og hvad skulle den så koste? Jeg har haft to gravhunde, og savner at have hund, hver eneste dag, så en tøjhund ville bare være skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord Mie :) Jeg syr desværre ikke på bestilling, da jeg knapt nok kan nå at sy til det vi skal bruge til gaver m.v. herhjemme. Men mon ikke der er andre ude i blogland, der kunne være dig behjælpelig :)

   Slet
 2. Tak for svar Agnethe, jeg prøver lykken rundt omkring, måske jeg kan bytte mig til en syet gravhund på IG.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg bestemt du kan, du skal i hvert fald have rigtig meget held og lykke med det :)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...