Gå videre til hovedindholdet

Børneværelser - makeover

Nu er det efterhånden et stykke tid siden, men starten af denne her "bliv hjemme"-tid, fik vi nogle projekter ud over stepperne og færdiggjort. Børneværelserne har været en del af det, som har manglet en opdatering et stykke tid. Begge værelser har været uændret, nærmest siden vi flyttede ind for over 2 år siden.

Det er kun Theresas værelse, der har fået en overhaling i mellemtiden, men hendes værelse bar stadig præg af at være et værelse til en lille pige (som hun selv siger...).
Hun havde lige pludselig alt for mange kjoler til at det kunne være på bøjlestangen herover og var hun vokset fra det lille børnebord og tilhørende stol, så vi måtte opgradere til et større skrivebord, lækker skrivebordsstol (som er byttet ud siden billedet blev taget, fordi den ikke var høj nok. Der kom en hylde og et spejl op på væggen, et nyt tæppe på gulvet under bordet og fine opbevaringssager på bordet.


Sengen blev vendt omkring og reolerne blev rykket rundt, så det nu giver endnu mere plads til leg på gulvet.


Nu mener hun så bare, at der mangler et tv, ligesom storebror har fået på sit værelse... 

Elias' værelse kunne heller ikke rigtig imødekomme hans behov længere. Det var som om at det gamle skrivebord fylde uforholdsmæssigt meget og der var ikke særlig god plads til at kan kunne lege med sit lego eller andet for den sags skyld. Jeg tror det skyldes hans seng, som næsten er for stor til værelset. Men vi har fået det til at fungere, synes jeg.

En skrivebords og lego afdeling:


Og sove/tv/spil afdelingen:


Jeg kan kun sige, at drengen er meget tilfreds med de nye tiltag. Dog skal vi snart have taget en beslutning omkring hans seng fordi den simpelthen samler SÅ meget støv inde under skufferne og med en dreng, som har støvallergi, så spiller det bare slet ikke!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh