Gå videre til hovedindholdet

Så kom sommeren... forhåbentlig...

Sikke en dejlig mandag... eller noget af den var... Manden og jeg startede dagen med at tage en god gåtur op på Skansen igennem parken og hjem igen - det var virkelig en dejlig måde at komme i gang med dagen på og så var vejret jo PERFEKT! Høj solskin og vindstille... Så nu tror jeg nok det bliver til en fast ting vi gør fra morgenen af, så vi kan komme i form igen (for vi trænger!) Jeg fulgte så manden på arbejde og fortsatte til Aalborg for lige at tage mig et kig på udsalget i Salling og sørme ikke om jeg kom hjem med posen fuld... 2 par sko! Jeg har hele foråret ledt efter nye sko her til sommeren og endelig er det lykkedes...



Det var en god pris jeg fik begge par til, så jeg måtte bare have dem, når de nu også sad så godt på mine fødder - glæder mig max til at få dem gået til, hvilket jeg jo kan gøre inde på arbejde - det burde være en smal sag at få sådan nogle gået til, når vi går og står så meget som vi gør...

Ellers dagen gået slag i slag - en del kunder, selvom der ikke var vildt booket op i dag på kalenderen, så der var noget at se til hele tiden og jeg havde så bagt gammeldags rabarberkage i går, som vi lige delte til eftermiddagspausen og så er der bare dømt sommer! Der var da også høj solskin og rimeligt høje varmegrader, så det var super lækkert at hoppe på cyklen og hjuller derud af... Som jeg sidder her foran skærmen kan jeg godt mærke, at trætheden kommer snigende, så jeg må hellere få taget noget af opvasken inden jeg går helt omkuld...  I morgen skal der hentes biobilletter, så vi kan komme til forpremiere på filmen Knight and Day d. 21 juli - ja jeg ved godt der er lang tid til, men sådan nogle billetter skal jo hentes senest 7 dage efter de er bestilt, så jeg kan lige så godt få det gjort...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh