Gå videre til hovedindholdet

En ufrivillig pause og babysko

Sygdom, fødselsdag, koks med gæstepleje og en masse andre ting har på det seneste gjort, at jeg desværre ikke rigtig har haft tid til at blogge...

En af de store nyheder er, at in ihærdige jobsøgning har givet pote og jeg skal til jobsamtale på torsdag - i Silkeborg... Det bliver super spændende, selvom jeg ikke er særlig meget for busturen... Jeg må have computeren med, så kan jeg da surfe undervejs og blive lidt ajourført med, hvad der sker i blogland...

Elias er nu 1 år og 4 dage gammel - han kan gå nu... Det går stadig lidt langsomt og prøvende fremad, men med lidt støtte går det fantastisk hurtigt og han har mere og mere mod på selv at gå. Det er også ensbetydende med at jeg skal på sko-jagt... Desværre ikke til mig selv, men det er ret stort at jeg nu skal til at være ansvarlig for, at min lille søn bliver ved med at have gode fødder. Jeg har altid selv haft dårlige fødder og været meget ked af det, så det er meget vigtigt for mig, at Elias ikke får samme problemer, så jeg vil ikke gå på kompromis på noget punkt!

Men hvad skal man vælge??? Det er jo en ren jungle at bevæge sig ud i, når det ikke er mine egne fødder (som forresten foretrækker Rieker) der skal klædes på...

Hvad bruger du valgt til dine poders små fødder??? Hvad kan du anbefale???

Kommentarer

  1. Synes også det er rigtig svært med sko til de små. Min datter på snart 2 bruger bløde læderfutter inde og når vi skal ud så har hun ecco støvler, som jeg synes sidder rigtig godt. Men jeg vil anbegfale dig at gå i en skobutik eller to og få noget vejledening i hvad der passer til hans fod...

    SvarSlet
  2. Hejsa by Busk,
    Velkommen på bloggen :) Tak for din kommentar. Vi har planlagt en tur rundt i skobutikkerne i morgen heroppe, så mon ikke vi finder det helt rigtige til Elias... Han skal have to par futter og nok også nogle støvler, da det jo stadig er noget lidt smattet vejr, vi skal igennem her i foråret. Så venter vi med sko/sandaler til sommer...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh