Gå videre til hovedindholdet

Der er hul igennem!

Så er vi på den anden side...
Nørresundby er nu mit tilholdssted igen og jeg må indrømme, at jeg nyder det! Der er kort til børnehave, dagpleje, mandens arbejde, indkøbsmuligheder og selvom jeg nu selv har fået lidt længere på arbejde, så gør det slet ikke noget! Vi høre til herovre...

Nu er nettet oppe at køre. Vi har dog stadig flyttekasser til at stå i 1,5 meters højde rundt omkring, mit hobby/sy-hjørne er stadig ikke på plads, vi mangler en tur i IKEA efter essentielle opbevaringsdimser og dutter (hvilket er en udfordring i sig selv, når man ikke har bil at transportere i!), MEN vi har et sted at sove alle 4 (hvor der er nogenlunde ryddet op) vi kan lave mad i køkkenet (hvis vi flytter lidt rundt på alle tingene der hober sig op, fordi køkkenet her er væsentligt mindre end det vi kom fra) Vi har fået ryddet så meget op i stuen, at sofa & sofabord, tv, kravlegård, spisebord og computerborde er kommet på plads (indtil videre) og vi har sporadisk lys både forneden og foroven...

Jeg skal lige vænne mig til alle trapperne og kan bestemt mærke det i lår, baller og lænd! Vi bor på 1. sal men lejligheden er i 2 etager og alle værelser er ovenpå, så det er en del gange op og ned om dagen og så er der lige en omgang trapper på arbejde som også skal bestiges hver dag. Men jeg klager ikke - jeg glæder mig blot over, at jeg måske kan få en stram mås af det og at jeg samtidig forbrænder den chokoladebar, jeg i alt hast har måtte kaste i halsen, når der ikke lige har været tid til frokost...

Ny hverdag med nye udfordringer! Vi hilser dem velkomne men ihh hvor jeg glæder mig til at vi er på plads! Indtil da må i vente med de helt store opdateringer fra min side - bloggen skal nok komme til live igen! Jeg har jo også en hel masse at fortælle om mit arbejde, kager, børnene og og og og......

Kommentarer

  1. Tillykke med trappe-mås, ny herlighed af bolig, hverdagen og at i nu er kommet hjem :)

    SvarSlet
  2. Jeg indtager venteposition :D og baller af stål er vist på vej! <3 til dig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ihh tak :D Jah jeg kan allerede mærke at de er blevet strammere og så kan jeg lige smide lidt bonus-info oveni hatten og fortælle, at jeg også er blevet ca. 2 kg lettere siden vi flyttede!

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh