Gå videre til hovedindholdet

To do-listen...

Ja den bliver længere og længere synes jeg efterhånden, men det er jo ret naturligt, når hverdagen igen kører for fuld tryk. Eller det gør den jo ikke helt endnu, for manden min og Elias har stadig ferie resten af ugen.

Theresa startede hos gæstedagpleje i mandags, hvor hun også skal være de næste 3 uger, da vores egen dagplejemor har ferie. Så hun skal afleveres helt ude i den anden ende af byen og det må nok siges at besværliggøre vores hverdag noget, når både Elias starter børnehave igen. Der går ikke bus mellem de to steder og der er næsten 3 km imellem. Så er det, at man ønsker sig en bil!

Vi skal nu nok få det til at gå og heldigvis er det jo kun en begrænset periode. Så håber jeg bare på godt vejr de næste 3 uger, så jeg kan komme tørskoet frem og tilbage...

Som sagt så bliver to do-listen ikke ligefrem mindre og se nu her, hvad en vis lille frøken i sidste uge føjede til listen, fordi hun lige skulle prøve det på som nederdel...


Det er coveret til min symaskine! Så på med arbejdshandskerne mor, hvis du ikke vil have støv i maskineriet...

Kommentarer

  1. Puh, det lyder som en hård start efter ferien med ekstra transport og sådan! Håber I kommer født igennem det :-)

    Det med to-do listen kender jeg i øvrigt kun for godt!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har været en lidt hård start - vi prøver så godt vi kan, men jeg kan godt mærke at det er hårdt at være bare en halv time senere hjemme end normalt...

      Hehe jamen nogle gange kunne jeg godt bruge en alf til at komme og rydde op i min to-do-liste! Så ville tingene på magisk vis også være blevet gjort jo ;)

      Slet
  2. Åh, to-do lister må der til - håber hun får gode tre uger :)

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Ingen tvivl om det ;) Hun hygger sig rigtigt ude hos gæste-dp, det er kun mor og far, der plages af den lange transporttid ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh