Gå videre til hovedindholdet

Romantisk og unik bryllupskage

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER at lave bryllupskager, trods det store arbejde, der ligger bag og da jeg fik lov til at lave bryllupskagen til min mands tidligere kollegas bryllup, klappede jeg i mine små tykke hænder, for hun og hendes mand har altid givet mig frie hænder til design og smag og været virkelig åbne over for mine underlige forslag.


Jeg startede tidligt ud med at lave design forslag på kagen og bruden havde været god til at sende mig billedinspiration, så jeg vidste, hvad de selv havde i tankerne. De var ret varme på en ombre kage og da jeg ikke havde kastet mig ud i noget lignende før, skulle det da prøves.

Farverne skulle holdes i lilla, så jagten gik ind på lilla perler til at sætte på kagen. Jeg fandt nogle smukke spiselige perler med et let perlemors-agtigt skær, dog var jeg noget skuffet over størrelsen, da de var en del større, end jeg havde forventet, da jeg bestilte dem hjem.

Kagen indeholdt en skovbærmousse med chokoladestykker og chokoladekagebunde. Kagen blev som altid smurt op med IMBC (elsker at den er SÅ nem at arbejde med) og overtrukket med Satin Ice fondant. Kagerne fik lige et lille pift perlemorsspray inden de blev pyntet med perler og blomster.


Det er ikke til at se på billederne, men der var også parrets eget monogram på toppen og de tilføjede selv en topfigur som kronen på værket.



Brudeparret var godt tilfreds og det er jo i sidste ende det vigtigste. Som altid var det en stor ære at få lov til at lave endnu en kage til en så betydningsfuld dag. 

Kommentarer

  1. Som sædvanlig fantastisk!
    Hvem der bare snart skulle til bryllupsfest :) Kunne du lokkes til at lave en kage til Alexandras 1-års fødselsdag (vi fejrer den i weekenden 7-8 maj.... ?) bare til ca. 10 personer
    Kh Cathrine

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak sødeste Cathrine ☺
      Uhh jeg ville ellers gerne men som det ser ud nu, så er jeg udenbys allerede fra den 5 og først hjemme igen dem 7-8 så det kommer til at knibe 😕 kan skrive til dig hvis planerne bliver ændret?

      Slet
  2. Det må Du meget gerne! Vi skal bruge det enten den 8 eller 9 maj så hvis Det ville være muligt så endelig skriv til mig 👌👌👌🍀🍀🍀🌹😊

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo