Det er efterhånden et stykke tid siden, jeg sidst har taget "nem aftensmad" føljetonen op, så mon ikke det er på tide, at den kommer lidt frem i lyset igen, nu hvor hverdagen også snart begynder for os igen...
Jeg synes efterhånden, at jeg køre i de samme retter igen og igen, så jeg har forsøgt at få god gang i mine kogebøger igen og så få lavet en god madplan og få forberedt nogle ting i forvejen, hvis det er nødvendigt for at jeg ikke står for længe i køkkenet, når nu jeg også gerne vil bruge tid med mine børn inden det bliver sengetid for dem...
Kogebogen siger, at denne ret skal kunne laves på i alt 30 minutter; 15 minutter til forberedelse og 15 minutter til tilberedningen - jeg må indrømme, at jeg slet ikke kan huske, hvor lang tid jeg brugte, men jeg synes, at retten er så nem og fin, at den fortjener at komme med her...
Til 4 personer skal du bruge:
1 spsk. olivenolie
1 citron, skallen skrælles tyndt af og skæres i tynde skiver (brug evt. et juliennejern)
1 tsk. ingefær, finthakket
1 tsk. sukker
salt
2½ dl kyllingefond (jeg brugte en bouillon terning fra Knorr)
250g tørret spaghetti
25g smør
225g kyllingebryst i tern
1 rødløg, finthakket
1 bundt bredbladet persille, finthakket
Sæt en tykbundet gryde over og opvarm olien heri. Tilsæt citronskal og svits det ved lav varme under omrøring i ca. 5 minutter. Tilsæt derefter ingefør, sukker og salt og svits under konstant omrøring i 2 minutter. TIlsæt kyllingefond, bring det i kog og lad det koge i 5 minutter eller til fonden er reduceret til det halve.
Sæt i melllemtiden en stor gryde over med let saltet vand til pastaen. Når vandet koger, tilsæt da pastaen og lad det koge i ca. 8-10 minutter, så pastaen stadig har lidt bid.
Smelt smørret på en pande og tilsæt kylling og løg. Lad det stege til kyllingen har taget lidt farve. Rør saucen i og lade det koge sammen i 1 minut. Tilsæt til sidst persillen og lad det koge under omrøring i 3 minutter.
Dræn pastaen i et dørslag. Hæld det over i en serveringsskål eller et fad og bland det godt sammen med kyllingesaucen. Server straks evt. med lidt ekstra salat på siden...
Bon appetit...
Jeg synes efterhånden, at jeg køre i de samme retter igen og igen, så jeg har forsøgt at få god gang i mine kogebøger igen og så få lavet en god madplan og få forberedt nogle ting i forvejen, hvis det er nødvendigt for at jeg ikke står for længe i køkkenet, når nu jeg også gerne vil bruge tid med mine børn inden det bliver sengetid for dem...
Kogebogen siger, at denne ret skal kunne laves på i alt 30 minutter; 15 minutter til forberedelse og 15 minutter til tilberedningen - jeg må indrømme, at jeg slet ikke kan huske, hvor lang tid jeg brugte, men jeg synes, at retten er så nem og fin, at den fortjener at komme med her...
Til 4 personer skal du bruge:
1 spsk. olivenolie
1 citron, skallen skrælles tyndt af og skæres i tynde skiver (brug evt. et juliennejern)
1 tsk. ingefær, finthakket
1 tsk. sukker
salt
2½ dl kyllingefond (jeg brugte en bouillon terning fra Knorr)
250g tørret spaghetti
25g smør
225g kyllingebryst i tern
1 rødløg, finthakket
1 bundt bredbladet persille, finthakket
Sæt en tykbundet gryde over og opvarm olien heri. Tilsæt citronskal og svits det ved lav varme under omrøring i ca. 5 minutter. Tilsæt derefter ingefør, sukker og salt og svits under konstant omrøring i 2 minutter. TIlsæt kyllingefond, bring det i kog og lad det koge i 5 minutter eller til fonden er reduceret til det halve.
Sæt i melllemtiden en stor gryde over med let saltet vand til pastaen. Når vandet koger, tilsæt da pastaen og lad det koge i ca. 8-10 minutter, så pastaen stadig har lidt bid.
Smelt smørret på en pande og tilsæt kylling og løg. Lad det stege til kyllingen har taget lidt farve. Rør saucen i og lade det koge sammen i 1 minut. Tilsæt til sidst persillen og lad det koge under omrøring i 3 minutter.
Dræn pastaen i et dørslag. Hæld det over i en serveringsskål eller et fad og bland det godt sammen med kyllingesaucen. Server straks evt. med lidt ekstra salat på siden...
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...