Mens stormen raser uden for, kan jeg meget passende berette om årets julekage... altså ikke at jeg har lavet en julekage hvert år, siden jeg startede mine kagerier, men det kunne måske godt gå hen og blive til en fast tradition... specielt når man har en flok kage-glade kollegaer...
Der har været nok at se til i december og med sygdom, der gik på omgang, har overskuddet til den helt store kage kreation bare ikke været der. Jeg tænkte enkelt, meget julet og gerne lidt barnligt også og det ramte jeg da vidst egentlig ret godt med denne kage...
Bundene er lavet af krydderkage og mellem dem er der lagt et tykt lag kraftig chokolade ganach. Bundene er vædet med lidt appelsinsaft og på nederste bund blev drysset en god portion tørret hindbær til at give lidt ekstra syre.
Kagen blev smurt op med en italian meringue buttercream og pynten er lavet af wilton fondant, farvet med sugarflair paste.
Smagen var skøn og rigtig julet og et hit blandt kollegaerne. Hvad kan man så ønske sig mere...
Der har været nok at se til i december og med sygdom, der gik på omgang, har overskuddet til den helt store kage kreation bare ikke været der. Jeg tænkte enkelt, meget julet og gerne lidt barnligt også og det ramte jeg da vidst egentlig ret godt med denne kage...
Bundene er lavet af krydderkage og mellem dem er der lagt et tykt lag kraftig chokolade ganach. Bundene er vædet med lidt appelsinsaft og på nederste bund blev drysset en god portion tørret hindbær til at give lidt ekstra syre.
Kagen blev smurt op med en italian meringue buttercream og pynten er lavet af wilton fondant, farvet med sugarflair paste.
Smagen var skøn og rigtig julet og et hit blandt kollegaerne. Hvad kan man så ønske sig mere...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...