Gå videre til hovedindholdet

Sommerferie del 2

3 ugers ferie er gået og i morgen starter jeg op igen for fuld kraft. Jeg glæder mig og det er vel en rigtig god ting, at jeg igen er klar til at komme tilbage til hverdagen...

Hvad har vi så ellers brugt de sidste 3 uger på? Vi flyttede jo tilbage i Marts og havde ikke rigtig nået at komme på plads, som vi gerne ville. Et var, at nogle af vores møbler bare ikke passede ind (ret indlysende når man går fra 126 kvm til ca. 110 kvm) og noget andet var trappen og pladsen under den, som bød på en udfordring. Vi kom hurtigt på plads med mandens arbejdsplads og tv-hjørnet i starten...

Jeg er meget glad for hjørnet og jeg synes det fungere rigtig godt. Vi har fået lidt billeder på væggen...



Nu har vi ikke brugt hele vores ferie på indretning, men en god del er gået med at nusse rundt med det, mens børnene har hygget i badebassin eller tøffet rundt. Vi er endnu ikke 100% på plads, men vi er rigtig godt på vej!

Jeg har fået mit eget arbejds hjørne i vores lille stue. Jeg gik fra dette: 


til dette:


og nu jeg mangler nu bare lige denne lampe, som står øverst på min ønskeseddel til jul. 

Badeværelset er blevet færdig indrettet.


Jeg ønsker mig en ny affaldsspand og toiletbørsteholder derud til, som passer ind i stilen og så selvfølgelig nye håndklæder. Jeg kom til at kigge på dem, vi har og de er MEGET trætte og slet ikke ret insta-venlige...

Og så tager vi lige et kig uden for. Bestyrelsen for vores afdeling af boligforeningen skal på have vandring den 1/8, for at se om de forskellige haver lever op til reglementerne. Vi begyndte så småt på baghaven, da vi flyttede ind for den så noget træt ud og krævede lidt mere end én kærlig hånd.




Der kom højbede op, hækken blev klippet og der kom lidt flere blomster og grøntsager i jorden. Vi fik havelågen op på min fødselsdag og har glædet os over den lige siden.





Så her i ferien kom turen til forhaven. Det skulle helst være noget pænt uden nævneværdig vedligehold og praktisk i forhold til cykel opbevaring. Jeg gik i gang med af fjerne de mange kubikmeter sand, der er blæst hen over bedene siden vi flyttede ind.


Og så fik vi ellers lagt en massiv omgang granit skærver i hele området. 


Nu mangler vi at få et ekstra cykelstativ op til ungernes cykler og et par krukker med fine blomster til pynt. Det skal helst være frostsikre krukker, for jeg har altså ikke plads til at opbevare krukker indendørs og skuret er på størrelse med et frimærke... Ganske fint, hvis jeg selv skal sige det...

Og med den omgang vil jeg gå ud og smøre madpakke - så er ferien for alvor slut!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh