Gå videre til hovedindholdet

En varm anbefaling - Good Life Society

En sjælden gang imellem sker det, at jeg afviger fra min lchf levevis og nyder noget af det, som jeg har lagt bag mig. Det værende en hjemmebagt bolle eller som denne gang en tur på et fint te- og kaffehus i Aalborg, hvor jeg dristede mig til en rigtig english afternoon tea menu.


Det er lidt som at træde ind i en tidslomme. Der er fint tapet på væggene, fine gamle møbler, antikke pyntegenstande og lavt til loftet som alt sammen er med til at skabe en skøn atmosfære. 

Der var travlt da vi ankom, så det tog lidt tid inden vi fik vores bestilling, men den var absolut værd at vente på! Menuen var rigtig fin  med et godt udvalg og priserne meget overkommelige. Skulle jeg derind igen en anden gang, ville jeg nok vælge noget andet fra kortet, men det vi fik serveret var skønt omend en stor mundfuld! 

Lækre bløde sandwiches med flødeost og agurk (og karse! Det smagte fint, men det er vidst ikke så traditionelt), lun scone med flødeskum og lemon curd (jeg havde godt set, at den scone var uden chokolade - hvis det er med chokolade, foretrækker jeg smør til) og de fineste petitfours, som var en macaron, en kokostop, en eclair med creme og chokoladeovertræk, en nøddekage og en meget meget sød sponge kage, som jeg ikke havde meget fidus til. Min veninde var så uheldig, at der var mocca i to af hendes kager og hun er ikke fan af mocca.


Det er LÆNGE siden jeg har fået sådan et traktement og oven på den omgang, kunne jeg trille hjem høj på sukker og oppustet af gluten. Men min veninde og jeg havde nogle skønne timer derinde og det var de perfekte rammer til at få vendt løst og fast.

Den eneste lille hage var, at vi lagde mærke til, at pigerne havde så travlt, at der ikke blev ryddet af, når folk forlod bordet og de der ankom faktisk selv lige måtte rydde til side, så de kunne sætte sig til rette.

Good Life Society er beliggende i Nørregade i Aalborg midtby. Det er den gamle cykelsmedeforretning, der er blevet omdannet så fint. Så hvis ikke du er så tit i den ende af gågaden, så har du nu en virkelig god undskyldning for at komme derned.

Kommentarer

  1. Åh, der siger vores mor godt nok, er rigtig lækkert inde; den anbefaling havde jeg helt glemt igen - godt, jeg faldt over din :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er da glad for, at jeg lige kunne genopfriske anbefalingen, så håber jeg at i snart får planlagt en tur derind ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh