Gå videre til hovedindholdet

LCHF - nemme frokostforslag

Er jeg den eneste, der er udfordret af det her med at skulle arbejde hjemmefra? Det er faktisk ikke kun det med at skulle jonglere børnenes undervisning, underholdning og arbejde samtidig, der er en kende udfordrende for mig. Også frokostsituationen er yderst presset lige nu!

Jeg er vant til at have en skøn frokostordning, hvor jeg bare skal tage for mig af alle de dejlige sager. Nu er jeg hensat til selv at skulle fremtrylle et eller andet fantastisk OG nå at spise det på den 30 minutters frokostpause, jeg har til rådighed samtidig med at jeg også lige skal sørge for at resten af flokken herhjemme bliver bespist...

Det har altså sat min fantasi på prøve og jeg har ofte tyet til de meget nemme løsninger, som disse:

Varmrøget laks, scrambled eggs og grillpølser, peberfrugt og avocado

Den MEGET nemme: blødkogte æg, sprød bacon og avocado

Luksus æggekage - opskriften finder du på min IG-profil agnethegirl82

Hårdkogte æg, mayo, spinat, avocado og Slagter Lampes Sønderjyske Spegepølse 

Rest af kyllingeunderlår, spidskålssalat med tomater, agurker og dressing

Ovnstegt flæsk, peberfrugt, små tomater og avocado
Rest af ovnbagt laks med mandeldrys og citronpeber, grillpølse, agurk, tomat og avocado

Og som i nok kan fornemme er jeg MEGET glad for min blå tallerken fra IKEA og avocado...
Hvad er dine nemme frokostløsninger i denne tid?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh