Gå videre til hovedindholdet

Den hyggeligste påskeferie

Vi har, ligesom så mange andre været tvunget til at aflyse vores planer for påsken i år og det har selvfølgelig været med stor ærgrelse, for vi havde jo glædet os til at se familien! Men på den anden side, så tror jeg, at det var lidt en "blessing in disguise" for os, for efter 3 uger med hjemmearbejde og hjemmeskole, havde vi brug for at være sammen på en anden måde!



Vi brugte dagene på at være kreative sammen, hygge med film, lave god mad, arbejde i haven og få skub i at lave begge børneværelser om (det kommer der billeder af på et andet tidspunkt) og så har vi været mere i skoven end nogensinde! Det har været skønt!







En af dagene havde jeg lavet spa-dag for mindstebarnet og jeg, hvor vi havde hjemmelavede ansigtsmasker på, fødderne var i fodbad og negle blev ordnet og lakeret alt imens vi lyttede til stille musik. Theresa var begejstret og vi hyggede os rigtig meget med det.


Jeg fik også en masse dejlig tid ved symaskinen og det kom der en hel del ud af, så der kommer også et "Nyt fra symaskinen"-indlæg omkring dette på et senere tidspunkt.

Vi har savnet ikke at se vores familie i denne ferie og ture på biblioteket og det var egentlig også meningen, at vi skulle have købt sæsonkort til hele familien til Aalborg Zoo og en tur derud, men det kom vi heller ikke. Så vi venter tålmodigt på, at landet åbner igen, så vi forhåbentlig snart kan se vores familien, tage på udflugter i sommerlandet og frem for alt besøge biblioteket igen!!! Jeg har abstinenser!

Vi sluttede påsken af med traditionen tro at gå i haven og se efter påskeharens efterladenskaber... der var gevinst må man sige!



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh