Gå videre til hovedindholdet

Theresa 7 år - regnbuer og hjerter

Så blev vores lille pige hele 7 år gammel og det er faktisk slet ikke til at forstå! 1. klasses skolepige, der er selvstændig, fantasifuld, fuld af store følelser og ganske enkelt fantastisk!

Når vi planlægger fødselsdag, har hun stor medbestemmelse - det er jo trods alt hendes fødselsdag. Hun får lov til at sætte rammerne og vælge tema og så arbejder jeg inden for dem. I år troede jeg, at det var de helt store skyts, der skulle frem med Frost 2 eller Miraculous Ladybug, men hun ville bare gerne holde en regnbue og hjertefest... Det var da lige til at gå til!

Hun lavede selv noget at pynten, jeg lavede lidt pynt og genbrugte fra tidligere år, men købte - som jeg plejer - tallerkener, dug og servietter. I år købte jeg tilmed en banner til væggen, så den ikke skulle være så bar og jeg ikke skulle til at lave en kæmpe regnbue! Banneren kan heldigvis genbruges.Og se lige hvordan det farvevalg matcher fødselsdagsgaven perfekt! Man skulle tro, at det var planlagt...

Dækket rigtigt op til fødseldagsfest med dug, servietter og tallerkener, der matcher den fine banner. Her kan i også se de fine regnbuehjerter, som Theresa selv har lavet, der sidder på væggen til venstre i billedet.


7-tallet og hjerterne herunder er skåret ud af siden af en papkasse og malet med akrylmaling og fordi min blå farve var størknet, måtte jeg tage posca tuscher til hjælp til blå og lilla. Det viser, at du med fordel kan bruge det du har i hjemmet til at lave pynt af. Det behøver ikke være dyrtkøbt for at ligne en million.  

Nu sidder 7-tal og hjerter på døren til hendes værelse, som hun ynder at pynte med alle mulige fine klistermærker, billeder, perlemotiver og farvelagte tegninger, som hun holder meget af og gerne vil mindes.

Temaet kan du jo gøre meget mere ud af end vi nåede og det er lige til at blive glad i låget af at arbejde med alle de skønne farver, så jeg kan klart anbefale, at hoppe på hjerter og regnbuer som fødselsdagstema!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh