Jeg kom vidst til at love, da jeg viste mine billeder af sidste søndags foodprep på Instagram, at jeg ville skrive lidt om min erfaring med både de pizzaboller og ostepandekager jeg bagte efter Madbandittens opskrifter.
Jeg havde høje forventninger til pizzabollerne. Det var første gang jeg brugte blomkål i andet end madpandekager, så jeg var spændt på resultatet. Jeg smagte dem, lige da de kom ud af ovnen og der var de super lækre. Jeg skulle ikke bruge dem før senere på ugen og puttede dem derfor i fryseren, fordi jeg heller ikke kunne spise 8 boller selv på én gang.
Da jeg så skulle bruge dem senere på ugen og tog dem ud af fryseren til optøning, inden de skulle varmes dem på brødristeren, var det desværre en ordentlig omgang sjap. Bollerne består jo mestendels af blomkål og blomkål bliver bare mærkeligt af at blive frosset. Så havde jeg tænkt mig om, var de jo bare kommet i køleskabet i stedet. Så desværre var oplevelsen med de optøede boller ikke god og det var som om, at det også gjorde noget ved smagen, at de havde været frosset. Så det vil jeg bestemt ikke anbefale at du gør!
Dertil får de andre hvedetortillas, men jeg har endnu ikke kunne finde et godt alternativ, så jeg har bare undværet eller en sjælden gang imellem sneget mig til en hvedetortilla (med dertilhørende ondt i maven efterfølgende)... Nu havde jeg lidt tid til foodprep og så lavede jeg lige nogle stykker af dem med tanke på, at de så kunne bruges som wraps og det var virkelig en succes!!!
De var SÅ lækre med fyldet og dressingen henover og det er IKKE sidste gang de skal bruges - de smager nemlig også ret godt som bunden til en salat og du kan sagens bruge dem som en klapsammen omkring salat og lidt lækker skinke eller hamburgerryg...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...