Gå videre til hovedindholdet

Halloween 2021

Som jeg tidligere har berettet her på bloggen, så er Halloween en stor ting her, hvor vi bor. Børnene og manden elsker udklædningen, jeg elsker det kreative og at kunne overraske børnene, der kommer forbi hos os.

Der blev lige givet lidt ekstra gas med spindelvæv og børnene havde også lavet nogle kreative indslag til udsmykningen udenfor.
Læg lige mærke til de heksefingre, der er ved at komme op af jorden der... Det er SÅ fedt fundet på!

Vi laver for det meste vores kostumer selv, men både Theresa og jeg havde i år almindelige fine kjoler, vi kunne bruge og en paryk fra sidste år og Elias kunne stadig passe det kostume, vi lavede til ham sidste år. Så den eneste, vi lavede helt nyt kostume til i år var manden. Det blev virkelig fedt. 


Børnene skulle være henholdsvis edderkop og en bugtalerdukke og jeg selv skulle være heks.Det blev fars lod at gå rundt med børnene og både de og andre børn i nabolaget fik den fedeste oplevelse ud af det, for det var virkelig uhyggeligt på den gode måde!

Vi havde pyntet op i entreen med svævende lys, edderkoppespind og spøgelse og sat Halloween musik på, for at give lidt til oplevelsen.


Da børnene og manden var kommet hjem, fik jeg lidt selskab til at tage imod børnene. Det var blevet mørkt og manden blev i sit kostume og satte sig helt stille udenfor og ventede på, at nogen skulle komme forbi. Når de så havde banket på døren, rejste han sig op og rakte ud mod dem. Der kom nogle store drenge forbi og de synes simpelthen det var det fedeste!

Vores børn havde en super fin tur og vi fik flere tilkendegivelser om, at dem, der have været forbi os også fik sig en god oplevelse. Vi er allerede begyndt at snakke om næste år og hvordan vi gøre det endnu federe også uden at skræmme de helt små alt for meget. Bl.a. skal vi have skaffet os noget bedre ansigtsmaling, for det, vi havde købt, var ikke særlig godt. Det var svært at påføre og ikke særligt dækkende. Men det finder vi ud af til næste år... Jeg tror hellere, at jeg må oprette en sinking fund, der hedder Halloween til fremadrettet brug! 

Fejrede du Halloween? Har i nogle bestemte traditioner, i bringer videre hvert år?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je