Gå videre til hovedindholdet

Begyndelsen på noget helt nyt

Mit første indlæg på min første blog


Ja, dette er så mit første indlæg på min allerførste blog. Jeg er novice indenfor dette fænomen og lægger forsigtigt ud.
Min blog kommer for det meste til at handle om mine kreative fritidsaktiviteter, men kommer nok også til at fungere lidt som en slags dagbog for mine tanker om nutiden, fortiden og fremtiden for mig selv og om aktuelle emner der røre sig omkring mig.


Lige nu går jeg som nyuddannet arbejdsledig og venter på at muligheden for et job byder sig til. Jeg søger på livet løs også udenfor regionens grænser, selvom jeg er ekstremt glad for at bo i Nørresundby, så hænger job som erhvervsjurist ikke ligefrem på træerne heroppe i det Nordjyske. Jeg har taget springet og søgt jobs i København - det er et kæmpe skridt for en ærkejyde som mig, der er født og opvokset i Vestjylland. For mig virker Sjælland helt uoverkommeligt og København alt for stor og travl til sådan en som mig, men det er måske det der skal til for at jeg kan lande drømmejobbet og så må jeg lige få et par års erfaring på Sjælland og så kan man jo altid rejse tilbage.


Jeg er fornyeligt blevet gift og nyder stadig livet som sådan. Min mand og jeg havde været sammen 11 år på vores bryllupsdag, hvilket fald på en onsdag og vi synes, at nu var det på tide, at vi gjorde noget ved det, når vi nu begge ikke kunne leve uden hinanden... Min mand arbejder hos en fotograf her i Nørresundby, som assistent. Han er egentlig uddannet multimediedesigner, men da han i sin tid blev færdiguddannet var der ikke ligefrem mangel på dem her i Nordjylland heller. Så nu er han altså hos fotografen og hvem ved om han måske beslutter sig for at begynde på noget nyt, hvis min jobsøgning resultere i en flytning.


I forbindelse med planlægningen af vores bryllup meldte jeg mig ind på Bryllupsklar.dk. Her lærte jeg så en masse nye mennesker at kende rundt omkring i landet, hvilket jeg er meget taknemmelig for. De har brag meget glæde til mit liv og jeg følger stadig med derinde, selvom jeg nu har været gift i over 2 måneder. Herigennem fik jeg også muligheden for at komme ind på et andet forum, nemlig MadamBK.com - her går snakken på alt andet end bryllup - det er et super dejligt forum og der er dejligt plads til alle, deres meninger og sikke en støtte og netværk man kan finde derinde. Det er simpelthen bare rart, at der findes sådanne steder, hvor man kan være helt sig selv og hygge sig med andre i den virtuelle verden.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je