fredag den 7. august 2009

Begyndelsen på noget helt nyt

Mit første indlæg på min første blog


Ja, dette er så mit første indlæg på min allerførste blog. Jeg er novice indenfor dette fænomen og lægger forsigtigt ud.
Min blog kommer for det meste til at handle om mine kreative fritidsaktiviteter, men kommer nok også til at fungere lidt som en slags dagbog for mine tanker om nutiden, fortiden og fremtiden for mig selv og om aktuelle emner der røre sig omkring mig.


Lige nu går jeg som nyuddannet arbejdsledig og venter på at muligheden for et job byder sig til. Jeg søger på livet løs også udenfor regionens grænser, selvom jeg er ekstremt glad for at bo i Nørresundby, så hænger job som erhvervsjurist ikke ligefrem på træerne heroppe i det Nordjyske. Jeg har taget springet og søgt jobs i København - det er et kæmpe skridt for en ærkejyde som mig, der er født og opvokset i Vestjylland. For mig virker Sjælland helt uoverkommeligt og København alt for stor og travl til sådan en som mig, men det er måske det der skal til for at jeg kan lande drømmejobbet og så må jeg lige få et par års erfaring på Sjælland og så kan man jo altid rejse tilbage.


Jeg er fornyeligt blevet gift og nyder stadig livet som sådan. Min mand og jeg havde været sammen 11 år på vores bryllupsdag, hvilket fald på en onsdag og vi synes, at nu var det på tide, at vi gjorde noget ved det, når vi nu begge ikke kunne leve uden hinanden... Min mand arbejder hos en fotograf her i Nørresundby, som assistent. Han er egentlig uddannet multimediedesigner, men da han i sin tid blev færdiguddannet var der ikke ligefrem mangel på dem her i Nordjylland heller. Så nu er han altså hos fotografen og hvem ved om han måske beslutter sig for at begynde på noget nyt, hvis min jobsøgning resultere i en flytning.


I forbindelse med planlægningen af vores bryllup meldte jeg mig ind på Bryllupsklar.dk. Her lærte jeg så en masse nye mennesker at kende rundt omkring i landet, hvilket jeg er meget taknemmelig for. De har brag meget glæde til mit liv og jeg følger stadig med derinde, selvom jeg nu har været gift i over 2 måneder. Herigennem fik jeg også muligheden for at komme ind på et andet forum, nemlig MadamBK.com - her går snakken på alt andet end bryllup - det er et super dejligt forum og der er dejligt plads til alle, deres meninger og sikke en støtte og netværk man kan finde derinde. Det er simpelthen bare rart, at der findes sådanne steder, hvor man kan være helt sig selv og hygge sig med andre i den virtuelle verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...