En ny uge starter...

Morgenen startede på badevægten, som til min glæde ikke var lige så gnaven, som den plejer at være - minus 800g, hvilket er okay i min bog, da mit mål er at tabe mindst 500g om ugen. Så ingen "Garfield, du er fed! hop ned før jeg bliver mast!" til mig i dag - WUHU!
Med en veloverstået weekend i bagagen - fyldt med øhmmm.... INGENTING hehe... så er jeg klar til at angribe en ny uge... Ahh helt begivenhedsløs har den ik været - arbejde lørdag i Lilly og så stod den ellers på power internet shopping lørdag aften - det var slet ikke planlagt, men lige pludselig havde jeg brugt en mindre formue på den nyeste efterårsmode fra H&M og det eneste jeg mangler nu er nye støvler (eftersom at et af mine par revnede i læggen - det sker sjovt nok, når man ikke holder sin gå-træning ved lige) og et par mørkeblå uldstrømpebukser, så er jeg klar til at gå efterårets luner i møde.

Men denne "lille" shopping spree endte ikke der...  MIn kære svigermor fylder rund i september, hun har valgt at dagen skal fejres i et sommerhus i Blåvand, som ikke kunne være mere ubelejligt og langt væk for os, men det er fødselarens ønske og så må vi jo følge trop. Hun anmodede allerede tilbage i januar om en kage til lejligheden og planlægningen er nu begyndt. Selvfølgelig kræver en sådan kage (som bliver gransket nøje) en masse nyt grej og ups så fortsatte jeg lige indkøbene på en af mine ynglings kagehjemmesider: www.apieceofcakethame.co.uk/ - de har ALT hvad hjertet kan begære af kagedimser, ting og sager... Det er en del billigere end hvad det er herhjemme og portoen er den samme - så vi spare, hvor der spares kan og det er bestemt ikke et kompromis på kvaliteten heller. Endnu en pakke jeg venter spændt.

For at holde shoppefeberen nede her på sådan en ganske almindelig (lidt kedelig) mandag så har jeg været på biblioteket - det hjælper gerne med at tage toppen og det er på en måde også en slags shopping - jeg nyder det meget og her er hvad jeg kaprede på min togt dernede i dag


Ja, det undre jo nok ikke nogen, at det netop var sådanne bøger jeg fik slæbt hjem, med den store interesse jeg har for mad. Det er noget af det bedste jeg ved - altså ikke maden - eller jo også den, men at kunne smække fødderne op i sofaen med en varm kop kakao og så en kæmpe kogebog. Det er mit læsestof og min belønning for at tage opvasken, så jeg må hellere komme i gang.............

Kommentarer

Populære indlæg