Gå videre til hovedindholdet

Fantastisk fisk og ansøgninger

Jeg synes egentlig at jeg har været ret ineffektiv, sådan på ansøgningsfronten de sidste par uger, så i dag tog jeg revanche - jeg fik lavet hele to nye ansøgninger, som jeg faktisk synes var rigtig gode... Den ene gik til Aalborg Portland - jeg vil jo enormt gerne blive heroppe i Nordjylland, som jeg jo er kommet til at holde så meget af og vil gerne ind i en god virksomhed, som kan hjælpe mig på vej fra bunden, så jeg ikke sidder helt palle alene og skal løse komplekse juridiske problemstillinger alene. Jeg er (vel som enhver anden nyuddannet) lidt lost på nuværende tidspunkt og ikke helt sikker på mine egne kompetencer, hvilket ikke er specielt godt når man søger job - så jeg prøver at bluffe mig til det meste og krydser fingre for at det virker. Jeg pynter ikke på sandheden, men jeg undlader måske nogle småting, for at få det til at lyde lidt bedre end det er.
Den anden ansøgning gik til et mindre firma her i Aalborg der hedder Tomex Danmark A/S - de eksporter fødevare. Jeg tænkte, at hvis jeg kom ind i en mindre virksomhed, så kunne jeg evt. få lov til at prøve nogle ting, som jeg ikke ville i en større koncern, så jeg tog chancen. Nu må vi se om de bidder på.

Jeg har stadig ikke fået bagt noget brød - jeg har nemlig ikke fundet den perfekte opskrift endnu til det jeg har købt ind. Jeg har derimod fundet (i det hav af kogebøger om brød, der røg på lånerkortet i eftermiddags) opskrifter på hjemmelavet knækbrød... Det tror jeg altså jeg vil give mig i kast med. Det kunne være billigere end hvad man kan få det for i butikkerne og så indeholder det jo ikke alle de der E-numre... det må da være en fordel...

Til gengæld har jeg her til aftensmaden haft en kulinarisk succes - jeg har fundet en ny ynglingsfisk; Pangasius! Den er fast i kødet, den er billig og så har den en virkelig lækker smag - selv hvis man bare krydre med salt og peber og steger den i lidt smør!!! Jeg blev bare blæst af denne dejlige fisk og tilbehøret jeg lavede til var heller ikke værst - desværre glemte jeg i al min iver at tage billeder, det smagte bare SÅ godt... Tilbehøret bestod af en glace lavet af mørk hvidtøl og honning - heri blev blandte sauteret gulerødder, forårsløg, æbler og citrontimian. Intet mindre end FANTASTISK!!!

Min kære mand syntes åbenbart, at jeg trængte til lidt påskønnelse i dag også, så han kom hjem med et dejligt smil på læben og en stor og super flot buket blomster til mig bundet hos vores lokale blomsterbinder nede i Skrågade (hende kan jeg VARMT anbefale)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo