fredag den 14. august 2009

Fantastisk fisk og ansøgninger

Jeg synes egentlig at jeg har været ret ineffektiv, sådan på ansøgningsfronten de sidste par uger, så i dag tog jeg revanche - jeg fik lavet hele to nye ansøgninger, som jeg faktisk synes var rigtig gode... Den ene gik til Aalborg Portland - jeg vil jo enormt gerne blive heroppe i Nordjylland, som jeg jo er kommet til at holde så meget af og vil gerne ind i en god virksomhed, som kan hjælpe mig på vej fra bunden, så jeg ikke sidder helt palle alene og skal løse komplekse juridiske problemstillinger alene. Jeg er (vel som enhver anden nyuddannet) lidt lost på nuværende tidspunkt og ikke helt sikker på mine egne kompetencer, hvilket ikke er specielt godt når man søger job - så jeg prøver at bluffe mig til det meste og krydser fingre for at det virker. Jeg pynter ikke på sandheden, men jeg undlader måske nogle småting, for at få det til at lyde lidt bedre end det er.
Den anden ansøgning gik til et mindre firma her i Aalborg der hedder Tomex Danmark A/S - de eksporter fødevare. Jeg tænkte, at hvis jeg kom ind i en mindre virksomhed, så kunne jeg evt. få lov til at prøve nogle ting, som jeg ikke ville i en større koncern, så jeg tog chancen. Nu må vi se om de bidder på.

Jeg har stadig ikke fået bagt noget brød - jeg har nemlig ikke fundet den perfekte opskrift endnu til det jeg har købt ind. Jeg har derimod fundet (i det hav af kogebøger om brød, der røg på lånerkortet i eftermiddags) opskrifter på hjemmelavet knækbrød... Det tror jeg altså jeg vil give mig i kast med. Det kunne være billigere end hvad man kan få det for i butikkerne og så indeholder det jo ikke alle de der E-numre... det må da være en fordel...

Til gengæld har jeg her til aftensmaden haft en kulinarisk succes - jeg har fundet en ny ynglingsfisk; Pangasius! Den er fast i kødet, den er billig og så har den en virkelig lækker smag - selv hvis man bare krydre med salt og peber og steger den i lidt smør!!! Jeg blev bare blæst af denne dejlige fisk og tilbehøret jeg lavede til var heller ikke værst - desværre glemte jeg i al min iver at tage billeder, det smagte bare SÅ godt... Tilbehøret bestod af en glace lavet af mørk hvidtøl og honning - heri blev blandte sauteret gulerødder, forårsløg, æbler og citrontimian. Intet mindre end FANTASTISK!!!

Min kære mand syntes åbenbart, at jeg trængte til lidt påskønnelse i dag også, så han kom hjem med et dejligt smil på læben og en stor og super flot buket blomster til mig bundet hos vores lokale blomsterbinder nede i Skrågade (hende kan jeg VARMT anbefale)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...