Sandwich med Tunsalat

I dag skulle maden være nem og der stod tunsalat sandwich på madplanen... Jeg havde faktisk fundet en blogopskrift, som jeg gerne ville prøve af, men da det så endelig kom til mad-tid, gad jeg egentlig ikke finde opskriften og så tog jeg den bare lidt på fornemmeren... Det vil den hjemmegjorte opskrift også bære tydeligt præg af, men her kommer den altså:
 
Sandwich med tunsalat a'la Agnethe
 

 
Til 2 personer (+ lidt rester) skal du bruge:

2 dåser tun i olie

3 spsk. mayonnaise
1 spsk. miracle whip, yoghurt eller cremefraiche (efter smag)
salt og peber
1 tsk. sennep (jeg brugte Søstrene Grenes receptsennep)
1 dusk dild
2 forårsløg, finthakkede
1 rød peberfrugt

2 brød (jeg brugte burgerboller, som lige var det jeg havde hjemme)
iceberg salat (eller hvilken salat du mest foretrækker)
10 skiver agurk
2 små cocktailtomater (eller 1 stor tomat)

 
Dræn tunen for olie, mas den ud af dåsen med en gaffel og findel den nede i skålen. Tilsæt herefter dild, finthakket forårsløg og peberfrugt skåret i små tern og rør det hele godt sammen.

Rør mayonnaise, miracle whip og sennep sammen og smag til med en smule salt og peber. Vend mayonnaiseblandingen over i tunblandingen og rør det godt sammen til det får en lidt mere sammenhængende konsistens.

Rist brødet på brødristeren mens agurk og tomat skæres i skiver og salaten hakkes. Når brødet er færdigt flækkes det og salaten lægges nederst. Heroven på lægges et tykt lag af tunsalaten og der sluttes af med agurke- og tomatskiver. Læg den øverste bolle på og sandwichen er klar til servering. Kan med fordel serveres sammen med hjemmelavede pomfritter eller ovnstegte rodfrugter.

Bon appetit...

Kommentarer

Populære indlæg