søndag den 27. november 2011

Glædelig 1. søndag i advent

Så kunne jeg endelig med god samvittighed hente kasserne med julepynt op fra kælderen og sætte julemusik på fuld tryk og jeg har nydt det!

Dog har der været problemer med fugt i kælderen, så min dørkrans er gået til og jeg SKAL have en ny! Så må vi se, hvad jeg finder på at ting og sager... Nu mangler jeg bare lige at få hængt en kugleguilande op og få ryddet lidt op og så kan julemåneden bare komme an!

I år har jeg købt en adventskrans, hvor der bare skulle lys i og lidt pynt på - så nemt som det kan være, men jeg havde nu drømt om at finde en olivengren til at sno omkring den... Det var desværre ikke til at opdrive i Aalborg og omegn, så den måtte jeg tænke mig til og i stedet måtte jeg i gang med rødt bånd og lidt kreativ dekorationssnilde... Resultatet blev sådan her:


Enkelt og nemt lige at lave om på, når frugterne skal spises... Men næste år skal jeg altså have en bedre plan for at pynte den! Har bare ikke haft tiden i år desværre...

Dagen har da også stået på adventsgaver til hele familien... Elias fik en fin massagebold - dem var han vild med, da vi var til babysvømning og det var også et hit for ham i dag...

Thomas fik en æske likørflasker, som han ELSKER og jeg var så heldig at få denne her:


Julia Lahmes nyeste bog, som udkom for kun 3 dage siden!!! Ihh hvor jeg er glad for den og glæder mig som et lille barn til at læse den mellem jul og nytår...

2 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, din adventskrans!

  Den bog ønsker jeg mig også!

  SvarSlet
 2. Tak Anita :)
  Jeg håber sådan at bogen lever op til hendes forrige. De var altså virkelig gode, så krydser fingre for, at jeg ikke bliver skuffet og at du får den også :)

  Mange hilsner
  Agnethe

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...