torsdag den 24. november 2011

Lidt ærgerlig...

Jeg er faktisk lidt ked af det... Jeg kan se, at min blog nu er gået fra 51 til kun 49 faste læsere og har lidt på fornemmelsen at det er pga. min sidste give-away...

Det er ærgerligt, at nogle melder sig som fast læser, bare for at trække lodder til give-away'en og når den så er slut og de ikke er blevet udtrukket som vinder, så melder de sig af igen... Jeg er da ked af, at disse ikke finder min blog spændende nok til, at blive ved med at være fast læser og nu vil jeg spørger jer mine kære læsere - er der noget jeg kunne gøre anderledes i forhold til at gøre bloggen mere spændende og noget i har lyst til at blive ved med at læse???

Jeg vil sige, at jeg er super taknemmelig for ALLE der følger med på bloggen og håber da der kommer flere til, men det er også i orden, hvis der ikke gør, men det ærgre mig, at der er nogle, som falder fra... 

Eller må alle have rigtig god læselyst og jeg kan da fortælle, at der snart starter juletema op på bloggen og ligesom sidste år vil der hele december måned kører julekalender med både give-away, gode idéer til julegaver, juleknas og meget meget mere...

10 kommentarer:

 1. Jeg vil nok foreslå dig at lade være med at basere dine konkurrencer på at folk skal melde sig til som faste læsere. Har lidt på fornemmelsen at mange er træt af det - og dette skriver jeg til dig i den allerbedste mening. Prøv i stedet for at stille et spørgsmål som de skal svare på eller simpelthen bare skal efterlade en kommentar :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig med Birthe. Jeg synes det er en skam, at give aways udelukkende er baseret på at få flere læsere. Jeg har ikke mange læsere, men til gengæld ved jeg, at de der er læser med, fordi de synes min blog er interessant. Mine give aways giver jeg først og fremmest til mine faste læsere, og så er det da dejligt, hvis der kommer nye til, men jeg har aldrig haft det til mål at generere flere læsere på den måde, og brug andre metoder til at skaffe flere læsere på ved f.eks. at skrive spændende kommentarer til andres blogge.
  Glæder mig til at følge dit juletema.

  SvarSlet
 3. Jeg tror altid at der er nogen, som bare er "gevinstjægere", så det kan næsten ikke undgås at der er enkelte som falder fra. Det er ærgerligt, men der er vel ikke rigtig noget at gøre. :) Synes du har en spændende blog og ser frem til dit juletema.

  SvarSlet
 4. Må indrømme at jeg ikke føler den der jagt på fastelæsere.. Min blog er først og fremmest for min skyld, men det er da super hyggeligt hvis nogen gider ligge en kommentar til det man skriver.

  Men har ikke blogs for at "blive hørt"

  Synes du har en super fin blog, og er glad for at følge dig. Skriver ikke så tit , men læser med !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 5. Det er skisme også lidt træls :o( Jeg har flere gange prøvet at folk har afmeldt sig som fast læser på min blog... men jeg tænker nok lidt, at enten er jeg bare for kedelig, eller også kan de da bare blive væk!

  Men jeg kan godt lide din blog :o) Jeg glæder mig også til din december blogging

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer!

  Birthe: Du har nok ret - jeg må lave nogle alternative give-away vilkår i stedet, for gør det egentlig ikke for at få flere faste læsere - troede bare det var kutyme fordi så mange andre gør det der med at skrive er/være fast læser som en betingelse for et lod...

  Prinsesse Suh: Jamen helt sikkert - det er også federe at have en blog, hvor man ved at folk er faste læsere fordi de synes, at det man har på hjertet er interessant!

  linea1989: Du har ret og nej, det er der ikke rigtig noget at stille op imod - så fred være med det :)

  Kager skal der til: Det har aldrig været et spørgsmål om at få flere læsere på min blog, at jeg udlodder en give away - som skrevet ovenfor, troede jeg det var kutyme at gøre sådan, men fra nu af tror jeg nok lige jeg tager det op til revidering og laver mine give aways omvendt i stedet...

  Camilla: Tak skal du have søde, er super glad for at du læser med og ja, du har helt ret - hvis folk ikke synes min blog er interessant, så er det bare ærgerligt for dem...

  SvarSlet
 7. Jeg synes ikke, at det er pænt at melde sig ud efter en give away. På den anden side, synes jeg, at det må være tilladt at rydde op i listen en gang imellem. Jeg må sige, at jeg godt kan finde på at fravælge en give away, hvis fast læser er et krav af samme årsag : jeg synes ikke der er mening i at melde sig til en blog, som man alligevel ikke vil læse, bare for at vinde en gratis gave. Når jeg en dag laver en give away, vil jeg derfor kun forvente en kommentar til gengæld for et lod.
  Jeg læser også rigtig mange blogge som jeg ikke er medlem af.

  Jeg håber ikke, at det lyder som et surt opstød - det var ikke tanken.
  Jeg kan godt lide din blog :-)

  SvarSlet
 8. Hejsa Anne :)
  Tak for din kommentar, den ses bestemt ikke som noget surt opstød herfra og jeg giver dig virkelig ret... Jeg har det lige som dig og derfor er det også slut med at lave give aways her, hvor fast læser er en af betingelserne...

  SvarSlet
 9. Jeg synes faktisk, at du har en af de mere spændende blogge med ofte opdatering og ikke mindst ofte med noget, som jeg føler, at jeg kan bruge til noget.
  Jeg ææælsker dine lette aftensmadsretter :-)))

  Men jeg kan da godt forstå, at det er lidt trælst, at nogle melder sig til og fra alt efter, om man vil vinde noget.
  Sjovt nok, har jeg aldrig selv meldt mig som fast læser udelukkende for at vinde en give away. Faktisk synes jeg ofte, at give aways knytter sig til det, som bloggen, hvor den er udloddet, kredser om.

  Men bliv ved med at gøre, som du gør nu - du har endda et juledesign i anledningen af december - godt gået!

  SvarSlet
 10. Hejsa Anja
  Tusind tak for dine søde ord! Det er altid rart, at få at vide, at man også gør det godt :D

  Jeg er super glad for at du vil læse med og kan bruge mine indlæg til noget - så kan det være du kan få lidt idéer til decemberhyggen også :)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...