Gå videre til hovedindholdet

Nem aftensmad - del 6

I denne uge har vi resteuge herhjemme - det handler helt enkelt om at få tømt fryseren, så vi kan få plads til juleand og alt andet godt... I aften havde jeg fundet en opskrift til den rest krydret kylling jeg havde liggende og det blev til en fantastisk pastasalat (efter min mening)... Super nem, når man har den der rest kylling men ellers tager det jo ikke mere end ca. 20 minutter lige at stege et kyllingebryst i ovnen og vupti, så er man med igen...

Opskriften fandt jeg hos foodfanatic, som bare er genial til det der med lækker nem mad - jeg linker lige til bloggen i forbindelse med opskriften...

Manden kunne desværre ikke så godt lide denne ret - der var et eller andet ved smagskombinationen, som bare ikke lige passede hans smagsløg og fair nok - så er der frokost til mig og en veninde i morgen... Men jeg vil da gerne dele med jer også, så kan i selv afprøve og dømme... I min bog får den altså 4 ud af 5 stjerne - mest fordi jeg ikke havde bacon hjemme og bare VED at den havde smagt SÅ meget bedre med bacon...


Til 2 personer skal du bruge:
Pasta - jeg havde lige almindelige pastaskruer hjemme...
Salt
1 kyllingefilét
2 dl cremefraiche
2 tsk karry
1 tsk sukker
Salt
Peber
1 spsk løg
1 lille gulerod, revet
Salat 
Lidt hakkede friske urter - jeg valgte persille
1 pakke bacon (kan undlades)

Steg kyllingefileten i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter. Når den er stegt færdig skæres den i mindre stykker.

Koge imens pastaen efter anvisningen på pakken i let saltet vand. Hæld den kogte pasta i et dørslag for at dryppe af og herefter tilbage i gryden.

Bland cremefraiche, finthakket løg, karry, sukker, salt og peber og smag til. Bland lidt friskhakket persille i og vend det i pastaen sammen med den revne gulerod. Lad det køle lidt af.


Steg baconen sprødt på en pande, læg det på et stykke køkkenrulle for at suge fedtet fra og del så i mindre stykker.

Fordel lidt salat i bunden af en skål, læg pastaen ovenpå og fordel herefter kylling, bacon og drys med frisk hakket persille på toppen... 

Bon appetit...


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh