I denne uge har vi resteuge herhjemme - det handler helt enkelt om at få tømt fryseren, så vi kan få plads til juleand og alt andet godt... I aften havde jeg fundet en opskrift til den rest krydret kylling jeg havde liggende og det blev til en fantastisk pastasalat (efter min mening)... Super nem, når man har den der rest kylling men ellers tager det jo ikke mere end ca. 20 minutter lige at stege et kyllingebryst i ovnen og vupti, så er man med igen...
Opskriften fandt jeg hos foodfanatic, som bare er genial til det der med lækker nem mad - jeg linker lige til bloggen i forbindelse med opskriften...
Manden kunne desværre ikke så godt lide denne ret - der var et eller andet ved smagskombinationen, som bare ikke lige passede hans smagsløg og fair nok - så er der frokost til mig og en veninde i morgen... Men jeg vil da gerne dele med jer også, så kan i selv afprøve og dømme... I min bog får den altså 4 ud af 5 stjerne - mest fordi jeg ikke havde bacon hjemme og bare VED at den havde smagt SÅ meget bedre med bacon...
Til 2 personer skal du bruge:
Pasta - jeg havde lige almindelige pastaskruer hjemme...
Salt
1 kyllingefilét
2 dl cremefraiche
2 tsk karry
1 kyllingefilét
2 dl cremefraiche
2 tsk karry
1 tsk sukker
Salt
Peber
1 spsk løg
1 lille gulerod, revet
Peber
1 spsk løg
1 lille gulerod, revet
Salat
Lidt hakkede friske urter - jeg valgte persille
1 pakke bacon (kan undlades)
Steg kyllingefileten i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter. Når den er stegt færdig skæres den i mindre stykker.
Koge imens pastaen efter anvisningen på pakken i let saltet vand. Hæld den kogte pasta i et dørslag for at dryppe af og herefter tilbage i gryden.
Bland cremefraiche, finthakket løg, karry, sukker, salt og peber og smag til. Bland lidt friskhakket persille i og vend det i pastaen sammen med den revne gulerod. Lad det køle lidt af.
Steg baconen sprødt på en pande, læg det på et stykke køkkenrulle for at suge fedtet fra og del så i mindre stykker.
Fordel lidt salat i bunden af en skål, læg pastaen ovenpå og fordel herefter kylling, bacon og drys med frisk hakket persille på toppen...
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...