Efter lang tids stilhed...

... her på bloggen, må det da være tid til en lille opdatering...

Der har været travlhed og sygdom i det lille hjem, hvilket også er grunden til stilheden. De sidste 14 dage har jeg været nedlagt af først en ond virus og kom så i fredags i behandling for en begyndende halsbetændelse... Fedt nok, når man lørdag formiddag skulle stå med huset fuld af gæster til 2 års fødselsdagsfest!

Jeg klarede mig rigtig godt igennem dagen, virkelig godt hjulpet af min mor og min veninde, som begge stod i køkkenet sammen med mig. Desværre betød min tjans i køkkenet også, at der ikke var nogen, som rendte rundt og knipsede med kameraet, så det bedste billede af fødselsdagsbarnet var så dette ene, som jeg fik taget - her på fødselsdagsgaven fra bedstemor og bedstefar:


Vi fejrede dagen med familie og venner og Elias underholdt og morede sig umådeligt meget. Han elskede bare at være i centrum og fik SÅ mange fine gaver... Vi var max bombede oven på festen, men der skulle jo være fastelavn i legestuen om mandagen, så jeg måtte jo hive mig selv op af sofaen og i gang med et kostume til den bette purk. Jeg havde fundet en brun fleece-heldragt hos mødrehjælpen til meget beskedne penge og tænkte den kunne bruges dertil også selvom den lige var i det største, men det fungerede rigtig fint til et lille pindsvin og resultatet blev sådan her:

Min lille pindgris, som bare var SÅ glad for sit kostume, at jeg ikke måtte få det igen under syprocessen, bare fordi jeg skulle prøve det på ham... Det er dog utroligt hvad en smule rosiner kan lokke fra en 2-årig... Så jeg blev færdig inden aftensmaden i går og han kunne frejdigt have det på i dag...


Kommentarer

 1. Åååååååååååååååååårh - det da det mest nuttede pindsvin jeg længe har set!!

  SvarSlet
 2. Han er da den sødeste pindgris der længe er set. Rigtig god ide Agnethe. Og stort tillykke med de 2 år til den unge mand

  SvarSlet
 3. Helle: Tusind tak skal du have :D Jeg var bare solgt til det kostume, da jeg så idéen i et symagasin og så var det bare at komme i gang og han bære det jo ret godt ;)

  Karin: Tak søde Karin :D hehe - ja han er efterhånden ved at være en stor dreng nu og har fået en kuffert i fødselsdagsgave, som han straks gik i gang med at pakke med ynglingssagerne - så gad vide hvornår han har tænkt sig at flytte hjemmefra... puhh!

  SvarSlet
 4. Jeg har tænkt meget på dig, og spekuleret på hvor du monstro var henne. Men sådan en omgang sygdom er bare SÅ hård!

  Det var dog et BEDÅRENDE kostume - godt gået :o)

  og SKØN bil!! Jeg ELSKER den, ved du hvor den er fra?

  SvarSlet
 5. Tusind tak Camilla :) Du får lige den LANGE historie en dag, hvor vi ses - det har nemlig været en hård omgang...
  TAk :D Hehe han var også bare så glad for det!

  Bilen er super fin, men aner ikke hvor den er fra, mine forældre har købt den over den blå avis, men jeg kan da lige høre min mor ad, om hun måske kan spørge sælger, så skriver jeg lige til dig :)

  SvarSlet
 6. Hvor har du fundet fremgangsmåden til kostumet? Min puge på 8 vil så gerne være pindsvin i år, men kan ikke finde skabeloner til det. Jeg har ledt og ledt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Opskriften kan du finde i Symagasinet Alt om håndarbejde fra 2013 - http://www.e-pages.dk/symagasinfree/60/32/?query=pindsvin

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst