torsdag den 28. februar 2013

Symaskinen brummer...

De sidste 14 dage har jeg endelig fået færdiggjort nogle projekter, som jeg har haft liggende et stykke tid efterhånden og et har bare lettet super meget! Så nu er der plads til nye projekter, lidt bestillinger og gaver igen og jeg fryder mig over at få fingrene i nogle nyt sytøj...

Lige nu består kunsten i at få brugt noget af alt det stof, jeg har liggende til nogle af disse projekter og ikke købe mere nyt stof før bunkerne er sunket gevaldigt på hylderne. Nu mangler jeg bare lidt mønstre at sy ud fra på lidt forskellige bukser og trøjer til min lille rod herhjemme, som bare vokser og vokser med lynets hast!

Et af de projekter, jeg har fået færdiggjort, så sent som i går, er denne jakke, som jeg egentlig har syet næsten magen til før med knapper og knaphuller. Denne udgave er dog med trykknapper og rib i ærmerne og jeg er faktisk blevet ret så godt tilfreds - hvis bare jeg så havde en søn, der gad at stå ordentlig model, så ville det bare være perfekt!
Ja undskyld det meget bøvede udtryk - jeg forstyrrede ham lige midt i hans ynglingsafsnit af Mickey's Klubhus... Meget meget slemme mor!

6 kommentarer:

 1. Bøvet eller ej - den er virkelig fin, den jakke.

  Uha - jeg er med på, at få bunkerne til at synke...men det er SÅÅÅÅÅÅÅÅ SVÆÆÆÆÆRT ;O)

  Kram <3
  Betina

  SvarSlet
 2. Super fik jakke og super lækker dreng :)

  SvarSlet
 3. Synes du har har en mega cute dreng. Hvor har du mønsteret fra? Er det svært? My-pigen kunne godt bruge en let lun jakke til foråret, men jeg er jo ikke særlig sej til at sy - endnu

  SvarSlet
 4. Betina: Tusind tak søde :D Hehe tror du vi kan holde hinanden op på, at bunkerne skal blive mindre, bare et lille stykke tid? Så skal vi da vidst have en gulerod i den anden ende ;)

  Bianca: Tusind tak søde Bianca :D

  Karin: Aww hvor er du bare sød! Tusind tak! Mønstret er fra Børnetøj du selv kan sy 0-4 år af Elsebeth Gynther - jeg ELSKER den bog, men synes jakken var lidt svært for en knapt så øvet. Dog gik det meget bedre her anden gang også fordi jeg bare syede hvad jeg havde lyst til ud fra hvad der kunne lade sig gøre med mønstret :)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...