Gå videre til hovedindholdet

Fredags-mums!

Jeg har de sidste dage haft den skumleste lyst til milkshake - og ikke hvilken som helst milkshake... nej nemlig strawberry milkshake fra McDonalds! Uhhh den er guf, men dyr! Så jeg besluttede mig for at min fredags-treat til mig selv skulle være en hjemmelavet jordbær-milkshake, også selvom de jordbær der er at finde i butikken nu - ikke just er de sødeste i verden...

Jeg købte ind og satte blenderen på arbejde med følgende ingredienser:

Jordbær (friske)
Vanilleis (næste gang skal jeg prøve med en jordbæris i stedet!)
agavesirup (mørkt)
lidt vanilleekstrakt
lidt mælk

Blende, blende, blende og vupti:




Fredagslækkeri i et glas!

Kommentarer

  1. Så blev man lige endnu mere lækkersulten, for nøj hvor sådan en er god.

    SvarSlet
  2. Mmmmm - nu vil jeg også have jordbærmilkshake... men jeg har vist nærmest ingen af ingredienserne i huset :o(

    SvarSlet
  3. Der er ikke noget bedre!
    Omend jeg ikke kan forstå, hvordan du kan få den billigere end McD's (som jeg ikke aner hvad koster) - de jordbær, jeg har set i butikkerne, har kostet det hvide ud af øjnene og set elendige ud :( Glæææder mig til det bliver sæson. Ind til da burde jeg måske forsøge med frosne.

    SvarSlet
  4. Måms! Kan forstå din trang!
    Håber den smagte godt :D

    SvarSlet
  5. Mette: Hehe ja, det var også lige det jeg tænkte ;) Håber ikke du blev ALT for lækkersulten...

    Camilla: Sorry! Sådan får jeg det også tit når du lige har bikset en kage sammen og så står jeg med et gabende tomt køleskab - PAYBACK ;) hehe

    SvarSlet
  6. Bitten: Nej jordbær-milkshake er bare det bedste! Føtex havde sat deres jordbær ned til 15 kr. pr. bakke fra i går og McD er så frække at forlange næsten 30 kr. for en mellemstor milkshake, så tænker også i forhold til her kan jeg selv styre hvad jeg kommer i - hos McD har jeg reelt set ikke nogen anelse i hvad de har stoppet i, selvom den smager så godt!

    Jeg glæder mig også super meget til jeg kan rende rundt i mine forældres jordbærbed sammen med bettemanden og stjæle jordbær til den store guldmedalje - der er INTET som danske jordbær!

    SvarSlet
  7. Anja: Tak søde :) Den var også bare skøn!

    Helle: Ja ikke ;) Den smagte faktisk godt taget i betragtning af at jordbærrene ikke var de modneste men det var ikke noget, som agavesiruppen ikke kunne rette op på ;)

    Anita: Tusind tak søde Anita :D Det var lige hvad jeg trængte til!

    SvarSlet
  8. Nøjs hvor godt. Det må være velfortjent! :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo