Endnu et år på bagen...


I går, for 31 år siden, kom jeg til verden på Tarm Sygehus i Vestjylland kl. 3.55 om natten - vægt: 3100g, længde: 49 cm lang...


Der er sket en del siden - lige om lidt skal jeg være mor for anden gang og ja, mine fødselsdage ændrede sig for altid, allerede da Elias kom til verden. Jeg kan nu stadig godt lide, at der bliver gjort lidt ud af min fødselsdag også selvom jeg er blevet mor, i år har jeg dog været hæmmet af sygdom og har derfor kun haft gæster til kage og saftevand (ja, jeg drikker IKKE kaffe og det var alt for varmt til te og kakao!) i går eftermiddags.


Jeg er ikke blevet mindre forkælet på min fødselsdag, som årene er gået. Faktisk kun det modsatte. Jeg har jo min mand og hele hans familie, som er så gavmilde og dejlige med mig. Jeg har mine fantastiske veninder og min egen uvurderlige familie. Da jeg i aftes sad og kiggede alle lykønskningerne på Facebook igennem, der var tikket ind i løbet af dagen (og ja også de par stykker, der er tikket ind i dag) kunne jeg ikke lade være med at blive rørt - tænk at der er så mange mennesker, der har haft lyst til lige at bruge 5 minutter på at skrive en lille hilsen eller et tillykke. Det varmer utrolig meget!

Allerede for 14 dage siden startede forkælelsen, da jeg modtog en fødselsdagsgave fra min veninde i Sverige og den faldt på et enormt lunt sted, da det var lige i begyndelsen af min sygdomsperiode (som jeg nu næsten er ovre takket være penicillin) - så var der lidt læsestof og noget til at varme halsen på:


Super lækre gaver! Jeg glæder mig så meget til at få gang i alle bøgerne og ja kakaoen kan jeg varmt anbefale. Du kan købe den enten hos Whittard selv online eller i fx Salling, hvor de lige nu har tilbud!

Derudover blev jeg begavet med endnu flere lækre bøger, penge, fødselsdagskort og gavekort...


Bogen om Redebygning bliver nok en bytter - der er desværre alt for mange ting deri, som jeg enten har opskrifter på eller også er det "begynd at strikke/hækle" ting og det er ikke lige noget, jeg har lyst til at lære - selvom når jeg kigger mig omkring i blogland, så er jeg grøn af misundelse over de lækre og fine sager nogle piger kan kreere med et par strikkepinde eller en hæklenål... Jeg har ikke tålmodigheden til det og faktisk heller ikke rigtig tiden... Måske det kommer en gang ude i fremtiden, men lige nu vil jeg meget hellere have glæde af en ny lydbog.

Newyorker by heart kogebogen er nok den bedste gave jeg kunne forestille mig (fra min mand og Elias) - det er vildt så god den bog er og der er ikke særlig mange retter deri, som jeg IKKE kunne tænke mig at lave... Så har du ikke købt den endnu, vil jeg varmt anbefale dig at gøre det. Der er noget for enhver smag og så behøver man altså heller ikke tonsvis af specialprodukter, for at kunne følge opskrifterne - hatten af for Birthe, som har skrevet bogen - tak fordi du har givet os en lækker og let tilgængelig kogebog, som gør, at man føler sig som lidt af en mesterkok i eget køkken...

Hvad i ikke kan se på billedet er den bedste krea-gave, man kan forestille sig, nemlig et gavekort til stof og stil inkl. et lift derud! Ihh hvor skal jeg shoppe stof til diverse kreative ting til børneværelset og jeg glæder mig allerede selvom det ligger lidt ud i fremtiden... Først er der praktik og ferie, som skal af vejen og så kan vi se på det...

Og nu til et andet af dagens højdepunkter - nemlig kagen... Ingen fødselsdag uden kage og jeg havde jo sagt at uanset om helbredet var blevet bedre eller ej, så skulle der kage på bordet - og det kom der!


Dog skulle jeg driste mig til at afprøve en ny opskrift på lagkagebunde og det endte i katastrofe! Da jeg skulle flække bundene var de slet ikke bagt færdige i midten - bevares, jeg havde da haft en pind i den for at tjekke, men den snød mig! Så i 11. time måtte jeg styrte i Netto og købe et par pakker af deres kagebunde og ihh hvor jeg skammede mig! Men når nu det er sagt, så var kagen faktisk slet ikke ringe! Jeg tror bare den havde været så meget bedre med mine egne bunde...

Kagen indeholdt:
Kirsebærmousse med kirsebærstykker i og mørk chokolademousse lagt mellem lyse bunde, smurt op med IMBC (YEAH for Kitchenaid!) overtrukket med Wilton chokoladefondant, pyntet med hvid Satin Ice fondant og Royal Icing.


Kagen var faktisk et hit - selv Elias kunne lide den og spiste lystigt... Dog var den så tung, at vi knapt nok kunne spise aftensmad - så det blev den nemme løsning med burgere, kyllingenuggets og fritter og festmåltidet er så rykket til i aften, hvor min bror kommer på besøg. Der er stadig mere kage, så den skal også lige have ben at gå på, men i aften som dessert!

Nu vil jeg sætte mig med en god bog et øjeblik, måske blunde lidt og så skal der samlet en reol, som ikke blev samlet i går (pga. for fyldte maver) - mon ikke der også bliver tid til en lille lur... Jeg vil bare slutte af med at sige tak for alle hilsnerne i går (og i dag) og så håber jeg, at 31 bliver lige så godt som 30 var...

Kommentarer

 1. Stort tillykke med dagen søde Agnethe. Dejligt at læse du havde en god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Bianca :D Det var en rigtig dejlig dag...

   Slet
 2. Ikke ringe med sådan en dejlig fødselsdag. TIllykke med dagen :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel ;) det var alle tiders :D Tak skal du have :D

   Slet
 3. Hvor har du igen igen kreeret en smuk kage!

  Endnu en gang et stort tillykke med fødselsdagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Anja :D Der gik lige retro i den denne gang ;)

   Slet
 4. Endnu en gang stort TILLYKKE med fødselsdagen!

  Sikke nogle lækre gaver, du har fået! Du har godt nok kreeret en flot kage! Den ser rigtig lækker ud!

  Jeg håber, du er i bedring <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen tusind tak Anita :D Hvor er du sød! Den smagte SÅ godt den kage - ELSKER kirsebær, så for en gangs skyld var det en kage lige i min ånd ;)

   Tak det går meget bedre nu, snottet vil dog ikke rigtig fortage sig, så måske jeg lige skal til lægen og allergitestes...

   Slet
 5. Et MEGET forsinket tillykke med fødselsdagen :o) Beklager det sene tidspunkt :o(

  Sikke nogle skønne gaver og sikke en flot, flot kage :o)

  Hvad synes du om IMBC'en på din nye skønhed?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe tak søde! Det er helt i orden - det kunne også ske for mig! Sådan er det jo, når der er nok at se til...
   Tak tak - gaveregn er ikke at kimse af og kagen var hurtig men perfekt denne gang!

   Ihh jeg er rigtig vild med IMBC også bare fordi den var nem at lave selvom der ikke er den store forskel på den og så Svejtsisk smørcreme, så synes jeg faktisk at IMBC'en stivner hurtigere i køleskabet - så kun en fantastisk positiv oplevelse må jeg indrømme og så fik jeg jo rigtig testet min smukke maskine igennem :D SÅÅÅ fedt!

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg