Hvordan syevner kan udvikles og udfordres...

og om hvordan resultatet kan blive til to stykker tøj til andre end mig selv eller børn!

En god veninde kunne i starten af juni fejre sin fødselsdag og på dagen fik hun en lille erkendtlighed (bare en æske chokolade) med lovning på en lidt større fødselsdagsgave, som bare lige skulle være færdig først!

Hun er en pige, der ELSKER at kunne få sving i nederdele, men også gerne vil have lidt rene linjer, så jeg havde besluttet, at nederdel skulle hun have og dertil ville jeg vove mig ud i at sy en skjorte i samme stof (dog så de kunne bruges hver for sig!) så hun også kunne få noget at have på til et lidt mere business-præget look.

Nederdelen blev syet som en hel sol, så den rigtig kan svinges og så bare med en simpel rib - ikke for meget og ikke for lidt og faldt i rigtig god smag. Stoffet er en let bomuld, som jeg faldt sidste år på tilbud og egentlig havde planer om, at det skulle bruges til en kjole til mig selv, men da vidste jeg endnu ikke, at jeg var gravid og i stedet for, at det bare ligger og kigger på mig i skuffen, så kunne en anden lige så godt få glæde af det...Skjorten jeg vovede mig ud i er fra et mønster i Alt om håndarbejdet Symagasin nr. 02/feb. 2013. Opskriften så nem ud og der var brugt nogle teknikker, som jeg før har afprøvet. Jeg kastede mig derfor over opskriften med iver og faktisk er jeg blevet ganske tilfreds med resultatet og har brugt min overlocker flittigt i denne forbindelse.


Det var nu ikke altid lige nemt at hitte ud af, hvad det var beskrivelsen ville have mig til at gøre, men jeg prøvede mig frem efter bedste evne og skulle kun tilrette én gang, så sad skjorten, som jeg synes den skulle. Den er ikke blevet særlig lang, da jeg undervurderede længden af min venindes overkrop (den er længere end min egen i hvert fald) men jeg synes faktisk det fungere fint. Skulle jeg sy skjorten til mig selv, ville jeg nok forlænge mønstret en smule, da jeg godt kan lide, at skjorterne har god længde...

Kommentarer

 1. Rigtig flot syet! Skjortemønsteret er rigtig fint!

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare vildt flot den skjorte. Du har ikke skrevet noget magasin nr på. Måske du kan finde det. Kunne godt tænke mig sådan en fin skjorte så måske min mor kan bestikkes ;)
  Super fin nederdel også. Sådan nogen havde jeg vildt mange af da jeg gik til dans. De er fantastiske. Synes virkelig du har udviklet dig meget! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Bianca :) Så er magasin nummeret også skrevet - da jeg skrev indlægget havde jeg ikke lige bladet i nærheden og glemte alt om, at det skulle rettes, men nu er det gjort :)

   Ihh tak :) Jeg er også lidt stolt af, at jeg kunne finde ud af det - glæder mig til at kaste mig over endnu mere tøj også til mig selv, når jeg engang ikke har mave på længere!

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg