Jo jo vi skulle skam også lige prøve, at være med på noderne herhjemme med det der nordiske risotto, mest fordi jeg havde en halv pose perlebyg stående fra et andet madeksperiment men også fordi det har irriteret mig, at jeg ikke kunne finde ud af om jeg kunne lide det eller ej.
Jeg googlede mig frem til en opskrift, som kun indeholdt ingredienser vi brød os om og valget faldt på denne fra Karolines Køkken: Bygotto med hytteost. Jeg vil ikke gengive opskriften her, da jeg fulgte opskriften til punkt og prikke, dog serverede jeg laks til i stedet. Laksen blev god og..... det var så det...
Måske er det fordi, vi på daværende tidspunkt ret tit fik kold varm mad pga. de små terrorister herhjemme eller også var vores smagsløg bare ikke tunet ind på lige netop den slags spise, nogen succes var det desværre, men pænt så det da ud...
Jeg fik også lige afprøvet en ny juice i maskinen, faktisk en combo, som blev foreslået på mit sidste juice-indlæg - en appelsin/persillerodsjuice...
Jeg googlede mig frem til en opskrift, som kun indeholdt ingredienser vi brød os om og valget faldt på denne fra Karolines Køkken: Bygotto med hytteost. Jeg vil ikke gengive opskriften her, da jeg fulgte opskriften til punkt og prikke, dog serverede jeg laks til i stedet. Laksen blev god og..... det var så det...
Måske er det fordi, vi på daværende tidspunkt ret tit fik kold varm mad pga. de små terrorister herhjemme eller også var vores smagsløg bare ikke tunet ind på lige netop den slags spise, nogen succes var det desværre, men pænt så det da ud...
Jeg fik også lige afprøvet en ny juice i maskinen, faktisk en combo, som blev foreslået på mit sidste juice-indlæg - en appelsin/persillerodsjuice...
Desværre ikke en af mine favoritter, men ældstebarnet stak af med glasset og slugte det hele med stor velbehag, så godt at nogen kunne lide det!
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...