onsdag den 23. april 2014

Coco og Co kom forbi...

Egentlig var det jo meningen, at jeg skulle have været på barselsbesøg hos søde Camilla for at se mini, men jeg var så heldig med, at hun havde lyst til at tage turen herind i stedet med den lille purk og til gengæld få en omgang tøj med hjem og lidt godt til maven...

Jeg rullede alle mine talenter ud (as if I have any...) og serverede en 3-retters menu lidt inspireret af påske, når nu det var lige om hjørnet.
Så det blev til:

Kold avocadosuppePåsketapas med blærerøvssalatChoko-lakridsbombe ala Agnethe


Opskrifter følger på både forret og dessert. Påsketapas bestod i al sin enkelhed af små ægge- og rejehapsere og dertil en blærerøvssalat lavet af rullede agurkeskiver omkring gulerod i julienne og bønnespirer. Det smagte virkelig så godt. Det var helt anderledes sprødt end jeg havde forventet og det er nok ikke sidste gang, at vi skal have salat på den måde. Dog skal jeg lige ud og have mig et mandolinjern, for det var pænt svært at lave agurkeskiver med en tyndskræller og en stor kniv!

Camilla var så sød at begave mig (selvom det jo var mig, der skulle hoste op med en barselsgave, som jeg med skamme må indrømme ikke er færdig!) og børnene og vi blev alle vilde med de dejlige gaver!


Som altid gik tiden bare alt for stærkt, men jeg glæder mig over det gode selskab og ser frem til vi ses igen...

4 kommentarer:

 1. Tak for sidst - det var nemlig SÅ hyggeligt :o)

  Det var bare så lækker mad du havde fået banket sammen, selvom jeg stadig sørger lidt over, at jeg ikke kunne magte hele desserten ;o)

  Salat-hapserne skal helt sikkert også på bordet herhjemme - de var som vi talte om, overraskende sprøde og saftige - mums!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde Camilla :D Tusind tak skal du have og ja, jeg græmmes ved at have lavet så stor og tung en dessert, så nu har jeg sat mindre madringe på min ønskeseddel ;)
   Ahmen jeg giver dig ret, de var bare så gode de små salater og mon ikke de også skal i spil herhjemme igen :D

   Slet
 2. Waue, den menu er liiiige efter min smag! Det ser bare godt ud.

  - Anne

  SvarSlet
 3. Tusind tak Anne :D Var også selv en smule stolt over præstationen og ikke mindst at det hele smagte så godt som det gjorde ;)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...