Chewy Peanutbutter Granola BarsDisse herligheder blev serveret til Elias' fødselsdag og de blev allesammen spist op! (eller der var lige et par stykker til overboens madpakke) En super lækker snack, der lige sparker eftermiddagens sukkertrang af banen og så er de slet ikke svære at lave! Opskriften er fra denne side og forekommer nok en del tyndere end mine, da jeg ikke havde den rigtige størrelse form, men de blev ikke for meget af den grund, tværtimod...

Jeg har forsøgt at oversætte opskriften så godt som muligt, men da jeg selv har en cup-måler herhjemme, så kan dit resultat med oversættelsen her godt blive lidt anderledes.

Chewy Peanutbutter Granola Bars

1,58 dl havregryn
8 spsk. peanutbutter
1,25 dl knuste valnødder 
2 spsk. honning
½ tsk. kanel
1/4 tsk. salt
1 æggehvide
3 spsk. rapsolie
1,25 dl chokoladeknapper
2 spsk. hørfrø (du kan også med fordel bruge mandler eller solsikkefrø)

Forvarm ovnen til 160 grader.
Bland havregryn, valnødder, hørfrø og kanel i en skål. Hæld olien i en kasserolle og sæt den over lav varme. Pisk honning og peanutbutter i gryden til det er smeltet og glat. Blandingen skal være lidt salt og mellemsød, så smag den til med honning og peanutbutter undervejs her.
Hæld derefter blandingen over de tørre ingredienser og rør det det er blandet godt sammen. Rør æggehviden i.
Bred dejen ud i en form (25x25)  beklædt med bagepapir. Bag i ca. 25 minutter og lad derefter det hele køle af i formen i ca. 10 minutter. Løft derefter stykket ud af formen og del den i barer med et pizzahjul.
Smelt chokoladen og dryp den over barerne og voila - lækre snacks til eftermiddagskaffen...

Kommentarer

Populære indlæg