Gå videre til hovedindholdet

Hvorfor går søndag altid for hurtigt?!

Søndag... tja, den er nu snart overstået og dagen er bare forsvundet i løbet af ingen tid! Sådan er det vel, når man vælger at sove helt til kl. 12...

Dagen i går gik med forberedelse til aftenens fødselsdag - jeg fik lagt den sidste hånd på minikagen til min venindes 25 års fødselsdag. Hun fik så meget kanel af alle andre, både kanelstænger, kanel i poser og et blev selvfølgelig hældt ud over hende, så jeg valgte en lidt mere tilforladelig tilgang til denne tradition og kagen var selvfølgelig en kanelkage. Den blev lagt sammen med flødeostglasur og overtrukket med fondant.



Det var en rigtig hyggelig fest Tanja havde fået stablet på benene og sikke noget god mad! Det tager jeg hatten af for - det var simpelthen fantastisk og lækkert. Tror nok lige jeg skal presse for nogle opskrifter der... Hun blev super glad for den lille kage og jeg håber at den smager hende - det mangler jeg endnu en tilbagemelding på. Vi festede hele aftenen og jeg var først hjemme igen kvart i fire - glad og godt brugt.

Dagen i dag er så gået med rekreation. Tror simpelthen jeg er blevet for gammel til at feste så længe, for ja jeg sov skisme helt til middag og stod først ud af sengen omkring kl. 13. Derefter trissede vi ned i byen for at leje film, tanke op på snold og sodavand og så nuppede vi lige en omgang burgersnask med på vejen hjem også. Så godt puttet under tæpper i sofaen foran vores mad så vi en herlig romantisk komedie "Ghosts of girlfriends past" eller "Forfulgt af eks'erne" som den hedder på dansk. Matthew MaConaughey spiller en playboy blottet for hæmninger og vi følger ham i bedste "A Christmas Carol"/"Juleeventyret" manér, hvor han ledes gennem sit liv af spøgelserne fra fortiden, nutiden og fremtiden - så han kan tage sit liv og sin måde at behandle kvinder på op til revurdering. Det er en typisk Matthew MaConaughey film - den der både morsom, romantisk og rigtig corney på mange punkter, men hold op hvor jeg synes det var en sød film. Jeg kan give den mine gode anbefalinger. Min kære mand hold ud alle 102 minutter på trods af genren og vi hyggede os rigtig meget med den. Så hvis du lige mangler lidt hygge til de mørke tider vi går i møde er dette ganske udemærket tidsfordriv...


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh