Gå videre til hovedindholdet

Så er det tilbage til hverdagen

Julen er nu forbi, vi skriver år 2010 og jeg kan se tilbage på et fantastisk og begivenhedsrigt 2009. Jeg opnåede så mange store ting i året der gik og glæder mig over både endt uddannelse og bryllup. Det har været et fantastisk får og en dejlig sommer og nu venter jeg bare på, at der sker en hel masse i dette år. Jeg har på fornemmelsen, at 2010 har meget godt i vente for mig.

Vores jul forløb ganske som jeg havde håbet. Det var en rigtig hyggelig og fredfyldt jul. Vi savnede min bedstefar, som var indlagt, men alt i alt nød jeg julen sammen med min familie hjemme i Vestjylland. Nytåret blev fejret hos svigerbedste i Nørresundby. Det var en stille og rolig aften. Vi fik ikke set nytårsfyrværkeriet desværre, der var så tåget at vi slet ikke kunne se til Aalborg, som vi plejer at kunne, men vi kunne høre det, så vi ved, at det var der...

Nu er det januar og igen blevet hverdag. Jeg starter i min nye praktik (efter meget møje med bureaukratiet på Uni) på mandag og ser frem til at lære en masse nyt og komme tilbage til lidt vante omgivelser. Jeg håber at også dette er en videre springbræt til det job, jeg jo så brændende går og ønsker mig. Jeg har allerede 3 jobs stående i kø, for at blive søgt. Jeg venter bare på at få min anbefaling fra min sidste praktik hjem, så jeg kan få skriblet nogle fine ansøgninger og få dem sendt af sted sammen med.

Manden gik desværre ikke gennem sin optagelsesprøve til officersskolen, så nu er vi - ligesom mange andre familier i landet - også ramt hårdt af krisen og leder med lys og lygte efter arbejde begge to. Jeg håber at det lysner for os snart, ellers går vi en ualmindelig hård tid i møde.

I aften tænker jeg hverken på krise eller praktik - i aften skal der slappes af i sofaen med en god bog og levende lys, for kulden og sneen har sænket sig over nordjylland. Vi har de sidste par dage skulle kæmpe os gennem snedriver på godt 50 cm eller mere, men det har nu været kønt at se på. I dag er der dog blevet taget rigtig hånd om snerydningen og der ligger brunt sjap over alt... Det er jo så en af ulemperne ved sneen... den tager vi med og håber på at det så forsvinder snart og vi kan komme tilbage til normale tilstande også i forhold til den offentlige transport...

Godt nytår allesammen

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo