Gå videre til hovedindholdet

Weekend kick off

Så er det lørdag igen og efter en arbejdsdag for os begge to, startede vi weekenden med at tage en meget regnfuld shoppetur rundt i byen for at finde nyt tøj til manden - han trængte helt vildt til nye bukser og vi fik 3 par jeans og 2 skjorter alt sammen til en god pris. Vi tog så forbi sushi sushi på vej hjem, så jeg kunne få lidt lækkert til frokost, nu hvor jeg ikke shoppede til mig selv overhovedet! Jeg er dog på udkig efter et ur, helst en slags lommeur i halskæde, for jeg går jo hele tiden med halskæder og det er over 12 år siden jeg sidst gik med et armbåndsur, så det tror jeg bare ikke jeg kan vænne mig til igen...

Ellers er der ikke sket vildt meget i ugens løb - jeg har fået afprøvet en ny lagkagebund, som resulterede i en lille Lilly kage:

Vi har haft lidt internetproblemer i løbet af ugen - det begyndte egentlig for 14 dage siden sådan on off, men blev så rigtig slemt onsdag og torsdag - så efter vi blev kørt rundt i cirkler af TDC, fandt vi ud af at låne et modem af en kammerat og så fik vi heldigvis det hele til at køre igen, men det GAMLE modem larmer og vi har brug for et, som virker - så efter endnu en fejlmelding hos TDC i fredags, hvor manden var nødt til at løbe hjem fra arbejde, fik vi bekræftelse på at de sender os et nyt modem, som vi skulle modtage i løbet af næste uge.

Nåå ja og så har jeg fået den nye blog op at køre, som er et projekt mellem mig og min veninde, men også en blog jeg kan bruge udelukkende til mine madlavningsoplevelser, fremvisning af mine lækkerier og dele opskrifter på - den er på engelsk, så flere (ikke kun danskere) kan følge med og jeg skal nok også poste opskrifterne på dansk herinde, hvis det er nogen, som jeg har haft god oplevelse med.

Men her er den så :
Agnethes Food Delights

Nu skal der laves aftensmad - i aften står menuen på troldmandens tortillas og hvis manden ikke gider se film og hygge, så tror jeg nok at Harry Potter bliver læst færdig...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh