Gå videre til hovedindholdet

En baby skal døbes...

...og jeg har lavet kagen... Lille Alexander får sit navn i morgen d. 20/11-2011 en ret speciel dato og ikke helt let at arbejde med synes jeg - det kommer hurtigt til at se ud som om der bare står 2011 to gange! Men pyt - det gik og her er resultatet:


Alexanders forældre havde sendt mig et billede af hvad de godt kunne tænke sig og med inspiration i det lavede jeg så ovenstående kage. 



På billedet var der et par babysko som topfigur, men de ville RIGTIG gerne have en barnevogn... Jeg ledte vidt og bredt efter en udstikker til at lave sådan en sag med, men kunne ikke finde det nogen steder og måtte meddele dem, at det kunne jeg simpelthen ikke diske op med... De sagde at det var ok med de små sko, så det gjorde ikke noget... Men men men.... den kære barnevogn blev ved med at spøge i baghovedet på mig og jeg besluttede mig for at sætte mine evner som skulptør på en prøve og en, to, tre! Vupti kom der en barnevogn ud af det...


Det var hårdt arbejde, men jeg synes resultatet blev ok og jeg undlod selvfølgelig at fortælle Alexanders forældre om, at jeg nu havde kreeret en barnevogn til dåbskagen. Jeg lod toppen stå helt tom og da jeg tog kagen ud af køleskabet var de helt stille... Jeg var mega nervøs for om de kunne lide den, så jeg sagde til dem, at nu havde de jo ønsket sig en barnevogn på toppen i stedet for sko og da jeg ikke lader nogen nøjes med noget, så fik de overraskelsen i form af den lille barnevogn og de var meget glade og vildt overraskede...

Nu glæder jeg mig bare til at høre om hvordan dagen i morgen er gået og om de så også synes at kagen smagte lige så godt, som den så ud... De sagde så, at så godt som den så ud, så var det egentlig lige meget om den smagte godt... Ihh altså! Tillykke med dit nye navn lille Alexander...

Kommentarer

  1. Hvor er den blevet vild Agnethe!! Du har simpelthen fantastiske evner med det kage-værk!!! Smuk barnevogn og flotte sutter :-)

    SvarSlet
  2. Hejsa Ann
    Tusind tak skal du have <3 Hvor er du sød :) Jeg er også selv ret tilfreds med barnevognen og er glad for jeg valgte at gå i den retning i stedet for det jeg først havde udset mig... det har været lidt af et projekt i hvert fald :)

    Mange hilsner
    Agnethe

    SvarSlet
  3. Du er bare kreativ med det kageværk! Hvor blev barnevognen fin!

    SvarSlet
  4. Anja: Tusind tak skal du have :D Jeg var godt nok nervøs for den barnevogn, men det gik godt :D

    Anita: Tusind tak søde :D

    SvarSlet
  5. Bøjer mig i støvet for dine fødder :-) Den er super flot den barnevogn.... Jeg er helt forelsket og håber at jeg må gemme billedet til senere inspiration...

    SvarSlet
  6. Hej, jeg er dybt inponeret, jeg skal selv lave en barnevogn også faldt jeg over din kage.
    Jeg bliver nød til at spørge hvordan har du dog lavet den? Kan du evt give mig nogle fif ?

    Mvh Nadja og god Søndag.

    SvarSlet
  7. Hejsa Anne
    Tusind tak og selvfølgelig må du da gemme billedet til inspiration :)

    SvarSlet
  8. Hejsa Nadja
    Tusind tak for de søde ord :)

    Barnevognen er lavet fondant og jeg har brugt en madring til at forme bunden med og blomstertråd til at lave understøttelse til kaleche og håndtag med. Nogle decideret fif har jeg ikke udover at råde dig til at gå i gang i rigtig god tid og bare prøve dig frem med at modellerer.

    Rigtig god fornøjelse og held og lykke - håber det bliver et rigtig godt barnevognsprojekt :)

    God søndag til dig også...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh