Gå videre til hovedindholdet

Glædelig 1. søndag i advent

Så kunne jeg endelig med god samvittighed hente kasserne med julepynt op fra kælderen og sætte julemusik på fuld tryk og jeg har nydt det!

Dog har der været problemer med fugt i kælderen, så min dørkrans er gået til og jeg SKAL have en ny! Så må vi se, hvad jeg finder på at ting og sager... Nu mangler jeg bare lige at få hængt en kugleguilande op og få ryddet lidt op og så kan julemåneden bare komme an!

I år har jeg købt en adventskrans, hvor der bare skulle lys i og lidt pynt på - så nemt som det kan være, men jeg havde nu drømt om at finde en olivengren til at sno omkring den... Det var desværre ikke til at opdrive i Aalborg og omegn, så den måtte jeg tænke mig til og i stedet måtte jeg i gang med rødt bånd og lidt kreativ dekorationssnilde... Resultatet blev sådan her:


Enkelt og nemt lige at lave om på, når frugterne skal spises... Men næste år skal jeg altså have en bedre plan for at pynte den! Har bare ikke haft tiden i år desværre...

Dagen har da også stået på adventsgaver til hele familien... Elias fik en fin massagebold - dem var han vild med, da vi var til babysvømning og det var også et hit for ham i dag...

Thomas fik en æske likørflasker, som han ELSKER og jeg var så heldig at få denne her:


Julia Lahmes nyeste bog, som udkom for kun 3 dage siden!!! Ihh hvor jeg er glad for den og glæder mig som et lille barn til at læse den mellem jul og nytår...

Kommentarer

  1. Hvor er den fin, din adventskrans!

    Den bog ønsker jeg mig også!

    SvarSlet
  2. Tak Anita :)
    Jeg håber sådan at bogen lever op til hendes forrige. De var altså virkelig gode, så krydser fingre for, at jeg ikke bliver skuffet og at du får den også :)

    Mange hilsner
    Agnethe

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh