Gå videre til hovedindholdet

Efter lang tids stilhed...

... her på bloggen, må det da være tid til en lille opdatering...

Der har været travlhed og sygdom i det lille hjem, hvilket også er grunden til stilheden. De sidste 14 dage har jeg været nedlagt af først en ond virus og kom så i fredags i behandling for en begyndende halsbetændelse... Fedt nok, når man lørdag formiddag skulle stå med huset fuld af gæster til 2 års fødselsdagsfest!

Jeg klarede mig rigtig godt igennem dagen, virkelig godt hjulpet af min mor og min veninde, som begge stod i køkkenet sammen med mig. Desværre betød min tjans i køkkenet også, at der ikke var nogen, som rendte rundt og knipsede med kameraet, så det bedste billede af fødselsdagsbarnet var så dette ene, som jeg fik taget - her på fødselsdagsgaven fra bedstemor og bedstefar:


Vi fejrede dagen med familie og venner og Elias underholdt og morede sig umådeligt meget. Han elskede bare at være i centrum og fik SÅ mange fine gaver... Vi var max bombede oven på festen, men der skulle jo være fastelavn i legestuen om mandagen, så jeg måtte jo hive mig selv op af sofaen og i gang med et kostume til den bette purk. Jeg havde fundet en brun fleece-heldragt hos mødrehjælpen til meget beskedne penge og tænkte den kunne bruges dertil også selvom den lige var i det største, men det fungerede rigtig fint til et lille pindsvin og resultatet blev sådan her:





Min lille pindgris, som bare var SÅ glad for sit kostume, at jeg ikke måtte få det igen under syprocessen, bare fordi jeg skulle prøve det på ham... Det er dog utroligt hvad en smule rosiner kan lokke fra en 2-årig... Så jeg blev færdig inden aftensmaden i går og han kunne frejdigt have det på i dag...


Kommentarer

  1. Åååååååååååååååååårh - det da det mest nuttede pindsvin jeg længe har set!!

    SvarSlet
  2. Han er da den sødeste pindgris der længe er set. Rigtig god ide Agnethe. Og stort tillykke med de 2 år til den unge mand

    SvarSlet
  3. Helle: Tusind tak skal du have :D Jeg var bare solgt til det kostume, da jeg så idéen i et symagasin og så var det bare at komme i gang og han bære det jo ret godt ;)

    Karin: Tak søde Karin :D hehe - ja han er efterhånden ved at være en stor dreng nu og har fået en kuffert i fødselsdagsgave, som han straks gik i gang med at pakke med ynglingssagerne - så gad vide hvornår han har tænkt sig at flytte hjemmefra... puhh!

    SvarSlet
  4. Jeg har tænkt meget på dig, og spekuleret på hvor du monstro var henne. Men sådan en omgang sygdom er bare SÅ hård!

    Det var dog et BEDÅRENDE kostume - godt gået :o)

    og SKØN bil!! Jeg ELSKER den, ved du hvor den er fra?

    SvarSlet
  5. Tusind tak Camilla :) Du får lige den LANGE historie en dag, hvor vi ses - det har nemlig været en hård omgang...
    TAk :D Hehe han var også bare så glad for det!

    Bilen er super fin, men aner ikke hvor den er fra, mine forældre har købt den over den blå avis, men jeg kan da lige høre min mor ad, om hun måske kan spørge sælger, så skriver jeg lige til dig :)

    SvarSlet
  6. Hvor har du fundet fremgangsmåden til kostumet? Min puge på 8 vil så gerne være pindsvin i år, men kan ikke finde skabeloner til det. Jeg har ledt og ledt

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa
      Opskriften kan du finde i Symagasinet Alt om håndarbejde fra 2013 - http://www.e-pages.dk/symagasinfree/60/32/?query=pindsvin

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...