Gå videre til hovedindholdet

Med lidt forsinkelse...

... vil jeg berette om et dejligt frokostbesøg, jeg og Theresa var på tilbage i Januar ude hos søde Camilla. For at se langt bedre billeder fra besøget, så hop ind forbi Camilla, hun har ikke brugt telefonen, som jeg lige i en hurtig vending gjorde, for det er altså ret svært at balancere værtindegave, baby i lift, pusletaske og en kamerataske med indhold uden at det hele falder til jorden på én gang...

Som altid blev jeg vel trakteret hos Camilla og hun havde lavet min ynglingsspise: SUSHI! ohh gosh det var så godt og jeg bliver ALDRIG træt af det... Alternative slags end jeg er vant til, men bestemt ikke dårlige og jeg bliver enormt sulten af bare at tænke på, hvor gode de var...

Først et billede af den fine opdækning:







Ahmen jeg var solgt! Camilla kan virkelig det der med at lave sushi og jeg skal vidst selv i gang med det igen indenfor nærmeste fremtid!

Men begejstringen sluttede bestemt ikke der, for på bordet kom en fabelagtig dessert i form af cheesecake, som jeg iøvrigt aldrig har smagt og dette her var slet ikke noget dårligt udgangspunkt, tværtimod! Nu bliver al den cheesecake jeg får lov til at smage fremover målt og vejet op mod dette vidunder:


Jeg lyver ikke, når jeg siger, at englene sang allerede fra første mundfuld og vil du se mere om denne lækre kage, så kig her på Camillas Cheesecake med citron og brunkage.

Jeg kommer aldrig tomhændet på besøg og denne gang havde jeg lavet værtindegave til både mor og baby, så det blev til lidt sødt til mor og lidt praktisk til baby i form af en barnevognspude:


Det faldt i god jord og jeg var rigtig glad for at have ramt plet... Alt i alt en rigtig dejlig dag, som altid, når jeg vover mig på den anden side af fjorden...

Kommentarer

  1. Åh, hvor er du sød :-) jeg får helt røde ører af alle de søde ord! Det er som altid hyggeligt at have dig på besøg og når jeg samtidig bliver forkælet med skønne gaver, så er det da helt overvældende :-) jeg er glad for, at du kunne lide maden - men tro mig - selvom cheesecaken var god var det langt fra den bedste jeg har smagt, så du kan godt glæde dig til din næste cheesecake :-)

    SvarSlet
  2. Ahh pjat med dig :) Ros skal du altså have for det traktement :D Jamen så glæder jeg mig til min næste cheesecake da ;)

    SvarSlet
  3. Sikke en masse lækkert mad og nogle fine gaver du havde lavet...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jah det var super skønt og fedt at blive forkælet :D Tak :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh