Den blev til en dag sidste på måneden, hvor alt hvad jeg havde at gøre godt med var rester fra køleskabet og tørvarelageret: pasta, lidt krydderi, en frankfurter, 1 dl madlavningspiske, ½ bakke champignoner og lidt friske cherrytomater. Jeg tænkte (som jeg altid gør) at fløde kan gøre alt endnu mere lækkert, så jeg stegte pølserne, kom champignonerne på alt imens pastaen kogede lystigt ved siden af. Jeg tilsatte madlavningsfløden til stegepanden, krydrede med lidt tørret timian og blandede til sidst den kogte, drænede pasta i. Cherrytomater i både på toppen og så har du et slidt (måske knapt så sundt) måltid, der kan bruges både til frokost og til aftensmad. Det tog mig rundt regnet 20-25 minutter fra start til slut!
Det er bestemt noget jeg skal blive bedre til at gøre, for når pengene er små, så kan man komme langt på at få tømt køleskab og fryser én gang for alle!
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...