Gå videre til hovedindholdet

Om at være offline...

Imens jeg gik hjemme, var jeg på hele tiden - Facebook, Instagram, email, jobsøgningssites, nyhedssites, you name it, I was there! 
Jeg kunne mærke et pres til at holde mig opdateret hele tiden både på telefonen og computeren og det drænede mig! Jeg havde kæmpede med at overskue det hele, men samtidig havde jeg svært ved at give slip.

Det har jeg lært nu... Det kom helt automatisk med mit nye job, hvor det kun er muligt at være online i pausen - det har jeg ikke lyst til at bruge min pause på og det glæder mig! Endnu en bonus kommer også heraf. Jeg har ikke kodet min arbejds-mail op på telefonen, så når jeg er hjemme er det dér mit fokus er og ikke på mit arbejde. Uniformen hjælper nu også godt til på den konto. Så snart jeg trækker i den om morgenen, er jeg mit professionelle jeg og om eftermiddagen, når jeg igen trækker i civil påklædning, er jeg bare en mor på vej ud for at hente sine unger hjem.


Jeg er også begyndt at lægge telefonen meget mere fra mig herhjemme og bruge tid på noget jeg har lyst til! Presset er lettet og jeg føler mig ikke nær så ophængt, fordi jeg rent faktisk får noget for hånden i stedet for at bruge tiden på at surfe. 

Hvis der er ting, som skal ordnes online, så koordinere jeg det sådan, at jeg kan ordne mest muligt af det på én gang, men så bruger jeg også typisk hele aftenen online...

Så fortvivl ikke, når bloggen er lidt stille... Jeg planlægger, at der snarrest bliver tid til at få sat mig ned og skrevet om alt det, jeg har liggende. Det er jo det fede ved planlægningsværktøjet i Blogger - nu skal jeg også bare få det brugt igen!

Har du haft svært ved at gå offline efter at du har fået en smartphone/iphone og hvordan tackler du det i forhold til arbejde/fritid?

Kommentarer

 1. Åh jeg kender det alt for godt. Jeg er nærmest også online hele tiden. Somme tider stresser det mig, andre dage slet ikke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil også sige, at det er meget forskellig fra dag til dag og hvor meget andet, der presser sig på - jeg er blevet bevidst omkring at bruge det så det gavner mig i stedet for at dræne :)

   Slet
 2. Lyder fornuftigt ikke at være online hele tiden. Hvor har du fået job?
  Bager du stadig dine kager eller er der ikke tid til det længere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke sandt ;)
   Jeg har fået job hos Beredsskabscenter Aalborg og der er skam stadig tid til at bage kager indimellem - heldigvis! :D

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je