Egentlig skulle jeg have lavet en ret fra Nigella Ekspres med laks, brøndkarse, sukkerærter og avocado, men vi havde en kyllingerest fra tidligere på ugen, der skulle bruges og ja, selvom jeg ELSKER laks, så er det altså en r..-dyr fisk (pardon my french!)
Desuden havde jeg heller ikke lige mere risvin-eddike i mit basislager, så jeg måtte lige lave en hurtig improvisation og det kom der denne ret ud af, hvor basen egentlig er det samme - kødet er bare skiftet ud...
Grøn salat med kylling (2 pers.)
1-2 kogt/stegt kyllingebryst fileter
2 spsk. solsikkeolie (rapsolie kan også bruges)
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. flormelis (eller sukker)
lidt salt, peber og hvidløgskrydderi
1 pose brøndkarse
150g sukkerærter
1 moden avocado
Skær kyllingebrysterne i strimler og sæt dem til side.
Bland dressingen til salaten af olie, eddike, sukker og krydderier. Lad den hvile i 5 minutter mens salaten blandes.
Skyld brøndkarsen, skyld og blancher sukkerærterne og køl dem af igen. Vend dressingen med brøndkarse og fordel den sammen med sukkerærter på tallerkener. Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud med en teske og ned i salaten. Fordel kyllingestykkerne ovenpå salaten og server straks med evt. overskydende dressing.og brød.
Bon appetit...
Desuden havde jeg heller ikke lige mere risvin-eddike i mit basislager, så jeg måtte lige lave en hurtig improvisation og det kom der denne ret ud af, hvor basen egentlig er det samme - kødet er bare skiftet ud...
Grøn salat med kylling (2 pers.)
1-2 kogt/stegt kyllingebryst fileter
2 spsk. solsikkeolie (rapsolie kan også bruges)
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. flormelis (eller sukker)
lidt salt, peber og hvidløgskrydderi
1 pose brøndkarse
150g sukkerærter
1 moden avocado
Skær kyllingebrysterne i strimler og sæt dem til side.
Bland dressingen til salaten af olie, eddike, sukker og krydderier. Lad den hvile i 5 minutter mens salaten blandes.
Skyld brøndkarsen, skyld og blancher sukkerærterne og køl dem af igen. Vend dressingen med brøndkarse og fordel den sammen med sukkerærter på tallerkener. Halvér avocadoen, fjern stenen og skrab kødet ud med en teske og ned i salaten. Fordel kyllingestykkerne ovenpå salaten og server straks med evt. overskydende dressing.og brød.
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...