Gå videre til hovedindholdet

Napkin sleeve - let og lige til...

Fancy lyder det, men det er SÅ enkelt, du tror det er løgn...

Jeg følger denne fantastiske blog og bliver gang på gang bjergtaget af hvad denne kvinde kan præstere med så stor en familie og nyder at følge med i, hvordan de får hverdagen til at fungere...

En dag faldt jeg over et indlæg, der kom på min to-do-liste fordi det er en sød og simpel gaveidé til enhver lejlighed og tidligt på sommeren kastede jeg mig ud i at få det afprøvet...

Jeg fulgte instruktionerne fra YouTube klippet og her er mit resultat...




En rigtig fin måde at skjule en lidt træls og kedelig indpakning på og så gør det ikke så meget, at de ligger fremme på bordet, nu hvor det bliver højsæson for snue...

Alle tre på billedet er foræret væk i gave og jeg ved, at det bliver sådan en lille ting, jeg kan blive ved med at lave, for den er ikke særlig tidskrævende og så pynter det jo altid med lidt hjemmelavet i tilgift...

Kommentarer

  1. Hvor er de fine :-) Og sikke da en simpel idé :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :D Ja ikke sandt :) Det er lige til at overkomme at lave sådan en stak. Den eneste hage for mig er at jeg hver gang skal have strygebrættet frem - derfor MÅ jeg have mig et hobbyværelse, hvor jeg kan have alt fremme og tilgængeligt lige når det skal bruges i stedet for at pakke frem og tilbage hele tiden ;)

      Slet
  2. Så er problemet løst... Det er helt tosset, jeg kan ikke kommenterer på din blog når jeg er logget ind på min google konto, fordi den linker til min gamle blog. Gab mand, det er primitivt! ;)

    Nå men i det mindste kan jeg nu kommenterer, griner..

    Hvor er de smukke og enkle og igen ville jeg elske at have en symaskine! Men istedet kan jeg blærer mig med at der er en slow juicer på vej med posten :D De skal drikkes de grøntsager ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åhh ja det er da lidt træls - jeg har nu lukket op for anonyme kommentarer også - de blev lukket fordi jeg fik en del spam...

      Tusind tak! :D Du må ønske dig en maskine - de kan anskaffes for ganske beskedne summer og god men brugt også... Jeg er SÅ glad for min maskine og nu står en overlocker øverst på ønskelisten sammen med en juicer ;) Vi må prøve det der med at drikke vitaminerne, så ryger de måske nemmere ned ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh