Gå videre til hovedindholdet

Sommergaveregn...

Min veninde og jeg har en sød lille tradition med, at vi sender en lille ting til hinandens børn omkring deres fødselsdage. Det er blevet til en tradition, men aldrig en forpligtende en af slagsen - men så har jeg en undskyldning for at få lov til at lave noget til lidt mindre børn end jeg selv er indehaver af...

Jeg skulle finde på noget til Lasses fødselsdag, men så faldt jeg over nogle mønstre, jeg rigtig gerne ville afprøve også i mindre størrelse og så blev det så også til en lille "før-fødselsdagsgave" til hans lillesøster Laura.

Lasse fik en sej bluse - syet udfra Onion mønstret med ranglan ærmer, som jeg er så glad for og så vidt jeg husker, var der også lidt Play Doh i pakken...





Laura blev en del mere forkælet - det er altså bare lidt sjovere at sy til piger nogle gange, så jeg gik amok...


Der var en lille sommerbluse/vest med et lille skørt på - mønstret er fra Ottobre (Spotfish hedder det, men jeg kan ikke huske nummeret på bladet)



Stoffet er en rest, som jeg købte i Stof2000 for snart længe siden, men jeg har ikke fået taget hul på det, så efter jeg havde fået klippet en kjole til Theresa af samme stof, var der lige til den lille top her... Det er forøvrigt første gang jeg forsøger mig med sådan et lille skørt på blusen - det var egentlig fordi jeg løb tør for stof til forstykket, så et eller andet måtte jeg jo gøre for at den ikke skulle blive for kort...

I pakken kom også en lille flagranke - syet af stof fra mit lager af rester...


og endelig et par små bloomers og dertilhørende body (købt i Føtex)



Jeg har modtaget billeder af at det meste af tøjet er taget i brug og hvor er det skønt, når det man laver falder i god jord... Nu har Laura snart rigtig fødselsdag - så må vi se, hvad der kan komme ud af maskinen til den tid...

Kommentarer

  1. Sikke dog noget skønt tøj! Det er da vist lækkert at være på gav med dig ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Ann :D Hehe det håber jeg da, at modtagerne synes at det er ;)

      Slet
  2. Lækker gave! Hvor er de bloomers bare søde.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Christina :D Jeg var også bare solgt, første gang jeg så mønstret og vidste, at dem måtte jeg lige have et par stykker igennem maskinen af :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh