Gå videre til hovedindholdet

Og navnet er...

Nu håber jeg ikke, at i er trætte af at læse kageindlæg, for dette bliver ikke det sidste... Jeg er kun halvvejs igennem at berette om de kager, jeg har brugt sensommeren på at lave.

Denne gang var det en dåbskage/lidt bryllupsdagskage, der stod for skud og som jeg berettede om i dette indlæg med prøvekager, så skulle det være en lidt atypisk dåbskage uden de traditionelle topfigurer så som sovende babyer, barnevogne, sutter, bamser, klodser og så videre...

På sin vis var jeg ganske glad for, at jeg ikke skulle kaste mig ud i et større modelleringsarbejde, men kunne holde mig til det jeg er god til - nemlig blomster...

Resultatet var jeg selv tilfreds med, så lidt billedspam slipper i ikke for...







Kagen er med mørke chokoladebunde fyldt med brombærmousse og hvid chokolademousse. Overtrukket med Satin Ice fondant og pyntet med silkebånd (fra stof2000) og sukkerblomster lavet af Renshaw Flower and modelling paste samt sugarpaste.

Mandag omkring frokosttid kunne jeg så åbne telefonen til en meget rørende og rosende sms fra Alexandras mor, der skrev følgende:

"Vi havde en fantastisk dag og DIN kage var flødeskummet på toppen. Aldrig har jeg set så smuk en kage! Den var SÅ cremet, frugtagtig, hjemmelavet på den gode måde i smagen. Den samlede bryllupsdag og dåben på fornemmeste vis. Du har overgået dig selv"

Det skal siges, at jeg har lavet kage til Alexandras forældre nogle gange før og de har altid vidst, hvad de gerne vil have og ikke vil have.

Det er bare som om, at jeg slet ikke kan vænne mig til at få ros. Jeg bliver så forlegen, for det er jo bare en kage... Der er SÅ mange andre, der kan lave dette og endda bedre end mig!

Men jeg kan lide at lave kager (selvom jeg nu holder en laaaang pause fra det) og jeg kan lide at gøre folk glade - det er det vigtigste for mig i sidste ende og jeg tror på at resultatet bliver derefter...


Kommentarer

  1. Du ER dygtig til at lave kager!! Du fortjener rosen!
    Flot kage og fyldet lyder rigtig lækkert!

    SvarSlet
  2. Du fortjener helt sikkert rosen. Den er virkelig flot!

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo