Gå videre til hovedindholdet

Om at mangle timer i hverdagen...

Nu har jeg efterhånden været i mit nye job i små to måneder og jeg nyder det til fulde! Jeg elsker at der er travlt, at jeg får ansvar (stort ansvar) og beskæftiger mig med det, jeg i bund og grund altid har skulle. Når det så er sagt, kan jeg bestemt godt mærke, at der er et markant skift i at komme fra det kommunale og over i det private. Det er på ingen måde dårligt, men nogle gange mangler jeg bare den der ekstra time, jeg havde 4 ud af 5 dage om ugen hos kommunen.

Det kan også mærkes på børnene - de er meget opmærksomme på, at jeg nu tager tidligere af sted om morgenen og er senere hjemme, men de kan til gengæld også mærke, at jeg er mere glad og kan finde overskud så den glæde også smitter dem.

Det bliver ikke til så mange fritidssysler, for jeg er træt om aftenen og det er som om mine øjne ikke helt kan klare at skulle sidde og sy, når det er mørkere og ofte har jeg heller ikke den store lyst til at sidde foran skærmen, da jeg allerede har tilbragt 8 timer foran sådan en i løbet af dagen...

Jeg synes, at vi gør, hvad vi kan for at få enderne til at nå sammen. Jeg er blevet god til at forberede den kommende uges mad om søndagen, hvis jeg kan og er det retter, som ikke kan forberedes, så er de gerne så enkle, at de ikke tager meget mere end en lille halv time at bikse sammen og så er der stadig tid til, at vi lige kan læse en bog eller se et afsnit et eller andet i fjernsynet...

Lige nu er jeg kommet til en fase, hvor jeg skal holde mig selv lidt i ilden, så jeg får gjort det, jeg har sat mig for. Det går ikke så godt og i sidste uge skulle jeg selv stå med putning af børnene et par dage. Det endte faktisk med, at jeg faldt i søvn hos den ældste og først blev vækket, da T kom hjem fra sit arbejde kl. 21 om aftenen... Ikke lige det jeg havde af planer for aftenen, men det var åbenbart tiltrængt og så bliver man bare nødt til at lytte til kroppen...

Forhåbentlig kommer der mere energi med de lysere tider vi går i møde og husk nu at på søndag, skifter vi over til sommertid... noget djævlen har skabt!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh