Når det skal gå lidt tjept med madlavningen herhjemme, ser jeg mig slet ikke for fin til lige at åbne et glas et eller andet eller bruge knorr's næsten færdige produkter, men når jeg har tiden og jeg kan få lov til at kæle for smagsløgene, så gør jeg det til fulde...
En af de retter, som er storfavorit herhjemme og som garanteret også går igen hjemme hos jer, er Spaghetti Bolognese. Den kan laves i alle afskygninger alt efter temperament og lyst og min version er en lækker kombination af skønne friske grøntsager, de kendte fra dåsen, kød med fedt til smagen og velduftende krydderier - de italienske af slagsen...
Jeg ELSKER pasta! Der er ingen vej uden om og jeg har virkelig svært ved at overgive mig til de grove varianter. I min verden skal pasta bare være hvidt, så må jeg bare spise mindre af det...
Jeg har ikke faste mål på min opskrift, men sidst var det omtrent sådan:
1 mellemstor squash, revet
3 mellemstore gulerødder, revet
3 stængler blegselleri, i tern
1 stort løg, finthakket
2 dåser hakkede flåede tomater (økologisk)
2 tsk. sukker eller brun farin
250g hakket oksekød (8-12%)
1 pakke bacon i tern
salt og peber
Basilikum, timian og oregano (du kan bruge friske, men i mangel deraf er de tørrede ganske udmærket)
frisk eller tørret spaghetti alt efter smag
Revet mozzarella
Først steger jeg bacon af i gryden og tager det op. Dernæst bruner jeg kødet, tilsætter de friske grøntsager og lader det stege lidt igennem. Herefter kommes krydderier, salt og peber i sammen med de flåede tomater og sukker. Lad det stege igennem i fem minutter og tilsæt bacon. Lad hele retten simre i 25-30 minutter ved lav varme og smag til sidst til med krydderier, salt og peber.
Serveres sammen med nykogt spaghetti og revet mozzarella.
Bon appetit...
En af de retter, som er storfavorit herhjemme og som garanteret også går igen hjemme hos jer, er Spaghetti Bolognese. Den kan laves i alle afskygninger alt efter temperament og lyst og min version er en lækker kombination af skønne friske grøntsager, de kendte fra dåsen, kød med fedt til smagen og velduftende krydderier - de italienske af slagsen...
Jeg ELSKER pasta! Der er ingen vej uden om og jeg har virkelig svært ved at overgive mig til de grove varianter. I min verden skal pasta bare være hvidt, så må jeg bare spise mindre af det...
Jeg har ikke faste mål på min opskrift, men sidst var det omtrent sådan:
1 mellemstor squash, revet
3 mellemstore gulerødder, revet
3 stængler blegselleri, i tern
1 stort løg, finthakket
2 dåser hakkede flåede tomater (økologisk)
2 tsk. sukker eller brun farin
250g hakket oksekød (8-12%)
1 pakke bacon i tern
salt og peber
Basilikum, timian og oregano (du kan bruge friske, men i mangel deraf er de tørrede ganske udmærket)
frisk eller tørret spaghetti alt efter smag
Revet mozzarella
Først steger jeg bacon af i gryden og tager det op. Dernæst bruner jeg kødet, tilsætter de friske grøntsager og lader det stege lidt igennem. Herefter kommes krydderier, salt og peber i sammen med de flåede tomater og sukker. Lad det stege igennem i fem minutter og tilsæt bacon. Lad hele retten simre i 25-30 minutter ved lav varme og smag til sidst til med krydderier, salt og peber.
Serveres sammen med nykogt spaghetti og revet mozzarella.
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...